غلامحسین قیومی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: تامین فضا، مربی و تجهیزات ورزشی از جمله عوامل موثر در افزایش قیمت تمام شده برای برگزاری کلاسهای ورزشی و در نتیجه افزایش شهریه است.
سرپرست هیات شمشیربازی سمنان ادامه داد: چارهاندیشی در زمینه میزان شهریه کلاسهای ورزشی با درنظرگرفتن بستههای حمایتی برای موسسان و سرمایهگذاران کلاسهای ورزشی در کاهش قیمت شهریه و ترغیب افراد به سوی ورزش موثر است.
وی با بیان اینکه هیات شمشیربازی سمنان طی ۲ سال اخیر به صورت سرپرستی اداره میشود و هنوز مجمعی برای این رشته ورزشی برگزار نشده است، افزود: رییس هیاتها بدون دریافت حقوق برای توسعه یک رشته ورزشی فعالیت میکنند و در این استان فردی که برای ارتقای این رشته ورزشی تلاش کند، وجود ندارد.
پیش بردن امور رشته شمشیربازی به صورت خانوادگی در سمنان
وی اظهار کرد: به عنوان سرپرست هیات ورزشی طی سالهای اخیر با تمام توان برای توسعه و ارتقای رشته ورزشی شمشیربازی در سمنان تلاش کردم، اما رونق و شکوفایی این رشته ورزشی نیازمند نگاه ویژه مسوولان و حمایت مالی حوزه صنایع و معادن این استان است.
قیومی اظهار کرد: رشته ورزشی شمشیربازی را با مشقت و تلاش فراوان با همراهی دخترم در سمنان زنده نگهداشتهایم، اکنون ۲ مربی در سمنان وجود دارند که یکی همسر فرزندم و دیگری یک آقا است.
به گفته وی، ورزشکاران سمنان و میامی بیشترین استقبال از رشته ورزشی شمشیربازی را در استان دارند و خانمها در مقایسه با آقایان به این رشته ورزشی رغبت بیشتری نشان میدهند.
شمشیربازی رشته ورزشی پولدارها نیست
وی بیان کرد: تجهیزات شمشیربازی با توجه به وارداتی بودن، گرانقیمت و به سختی تهیه میشود و همین عامل موجب شده اینطور پنداشته شود که شمشیربازی برای قشر پولدار جامعه است و باید در این زمینه فرهنگسازی شود.
سرپرست هیات شمشیربازی سمنان گفت: بهروزرسانی و تامین اسلحههای فلوره و اپه با همراهی ادارهکل ورزش و جوانان در حال انجام است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، حدود ۴۰ نفر در رشته ورزشی شمشیربازی در سمنان فعالیت دارند که نیمی از آنان را بانوان تشکیل میدهند.
به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، استان سمنان ۵۰ هیات ورزشی دارد که از این تعداد ۴۷ هیات زیر نظر مستقیم ادارهکل ورزش و جوانان استان فعال است و مجمع این هیاتها به طور منظم برگزار میشود.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۴۵ هزار و ۸۱۶ خانوار روستایی با جمعیت بیش از ۱۴۱ هزار نفر در ۵۴۹ روستا و آبادی استان زندگی میکنند.
۳۸ درصد جمعیت سمنان را جوانان تشکیل میدهند و شمار ورزشکاران سازمانیافته این استان به ۴۶ هزار و ۸۷۵ نفر رسیده است.