محمد رئیسی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: این تعداد روستا در مناطق زاهدان، خاش، فنوج، مهرستان و راسک از برق مطمئن و پایدار بهره مند شدند.
وی ادامه داد: ۳۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۱۹ دستگاه ترانس از جمله حجم شبکه مورد استفاده جهت برقرسانی به این تعداد طرح است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اعتبار هزینه شده جهت برق رسانی به این تعداد طرح ۲۶۴ میلیارد ریال بوده است.
وی بیان کرد: در بهرهبرداری از ۱۱ طرح برق رسانی در سطح سیستان و بلوچستان ۲۳۴ خانوار این منطقه از برق مطمئن و پایدار بهره مند شدند.
رئیسی با بیان اینکه حدود ۹۹ درصد روستاهای سیستان و بلوچستان از برق مطمئن و پایدار بهرهمند هستند، گفت: قبل از انقلاب تنها ۳۳ روستا در این استان از برق مطمئن و پایدار بهرهمند بودند که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این عدد هم اکنون پنج هزار و ۸۴۰ روستا است.
وی ادامه داد: تمامی روستاهای بالای ۱۰ خانوار سیستان و بلوچستان که کد آبادی دارند کار برقرسانی به آنها انجام شده و باقی مانده روستاهای فاقد برق در صورت صدور مجوز خدمات دهی از سوی دستگاههای متولی به قید فوریت در برنامه برقرسانی قرار خواهند گرفت.