به گزارش خبرنگار دولت آباجان به نقل از ایرنا، محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور امروز(سه شنبه) در آیین تکریم و معارفه وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه به قهرمانان و پهلوانانمان در المپیک پاریس تبریک میگویم و برای ورزشکارانمان در پارالمپیک پاریس هم آرزوی توفیق داریم، گفت: خوشحال هستم فردی متولی وزارت ورزش و جوانان شد که برای همه، چهر شناخته شدهای استو پیام کلی خروج آقای دنیامالی از مجلس، تأکید بر وفاق ملی بود. دنیا مالی چهره خدوم و پرتلاشی است.
وی خاطر نشام کرد: من با دنیامالی از اوایل دهه ۸۰ آشنایی داشتم و شهادت میدهم در هر بخشی که خدمت کرده، موفق بوده است و انشاءالله در این سنگر مهم هم با توفیقات الهی روبه رو خواهند بود.
معاون اول رئیسجمهور اظهار کرد: در اظهارات آقای هاشمی هم مطرح شد که چرا وزارت ورزش و جوانان؟ هر دو بخش ورزش و جوانان مهم و ستادی است و مأموریت وزارت خانهای نه به ورزش میچسبد و نه جوانان و معمولا این بخشها به سازمان های بالادستی سپرده میشود، اما تا جایی که اطلاع دارم خیلی ادغام نشدهاند بلکه الحاق شدهاند.
عارف با بیان اینکه تشکیلات، بسترسازی برای خدمات رسانی است و در خم و چم تشکیلات نباشیم که این دستگاه، سازمان باشند یا وزارت خانه، تاکید کرد: ویژگی مشترک این دو سازمان، نشاط اجتماعی، شادابی، خلاقیت، امیدآفرینی، مقابله با آسیبهای اجتماعی، ارتقای سلامت روانی جامعه و … است
وی افزود: قهرمان و پهلوان پروری از دیگر نتایج و دستاوردهای این دو بخش است. در ذات پهلون پروری، رشد فرهنگی هم دیده میشود؛ در تاریخ ورزش ما موارد متعددی وجود دارد که اگر رقیب ما آسیب دیده باشد مراقبت میکنیم. در المپیک دیدیم که با ورزشکار ما بی اخلاقی شد.
معاون اول رئیسجمهور تاکید کرد: برای اینکه موفق باشیم نباید نگاه بخشی داشته باشیم، اگر قرار بر اتکا به منابع دولتی باشد، نتیجه آن مشخص است. از آقای دنیامالی می خواهم در این صورت هیج وعده ای به مردم ندهد، اما اگر اتکای ما مردمی باشد، موفق می شویم. هر گاه اتکایمان به مردم و تشکلهای مردمی باشد دستاوردهایمان مشخص خواهد شد؛ سالنی در یک نهاد دولتی ایجاد شده اما در هفته چند ساعت بیشتر استفاده نمیشود و برای بقیه ساعات آن برنامه نداشتهایم؛ راهبردی که باید پیگیری شود، استفاده از زیرساختها و امکانات کشور در هر دو بخش ورزش و جوانان است.
عارف با یادآوری اینکه وقتی سند جامع ورزش در سال ۸۴ تصویب می شد، برآورد این بود که سهم افراد حدود ۵۵.۵ سانتی متر مربع ـ سرانه هر فرد باشد ـ که الان آقای هاشمی م گوید به حدود ۲ متر رسیده و باید از توسعه فیزیکی دست برداریم، اظهار کرد: از این رو باید این موضوع کاملا بررسی شود و اگر ۲ متر باشد، در طول ۴ سال آتی دیگر توسعه فضاهای ورزشی جدید نیاز نیست و باید پروژه های باقی مانده توسعه یابد.
وی با طرح این پرسش که آیا استادیوم آزادی برای کشور ما کفایت میکند یا باید استادیوم های دیگری هم ایجاد شود؟، گفت: باید روزش های ملی ما به جد توسعه یابد. ورزش های همگانی هم همینطور؛ سلامت جامعه در گروی آن است. خوشبختانه امروز دیگر کسی مانع توسعه ورزش های قهرمانی نیست. در گذشته این چالش را داشتیم اما الان همه درک کردهاند که وقتی یک جوان در صحنه بین المللی قهرمان میشود، چه نشاطی در جامعه ایجاد میکند؛ چه تفاوتی بین ورزشکار ایرانی در کشور اسلامی با سایر کشورهاست.
تکمیل می شود…