ضرب و شتم جنگلبان آملی توسط قاچاقچیان حرفه‌ای چوب

ضرب و شتم جنگلبان آملی توسط قاچاقچیان حرفه‌ای چوب

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، علی اصغر اسماعیل زاده روز شنبه گفت: عصر روز گذشته جمعه، نهم شهریور ماه نیروی حفاظتی این اداره حین گشت و سرکشی از جنگل‌های حوزه امام‌زاده عبدالله، سه نفر از قاچاقچیان سابقه‌دار چوب را در حال قطع درختان جنگلی مشاهده و بلافاصله از ادامه اقدام مجرمانه آنان جلوگیری کرد.

او افزود: قاچاقچیان چوب با مشاهده مأمور منابع طبیعی مبادرت به توهین، تهدید و حمله به وسیله سلاح سرد (قمه) و ضرب و شتم وی کرده و این جنگلبان را از ناحیه سر و گردن مصدوم کردند.

اسماعیل زاده با بیان اینکه ضاربین شناسایی شدند، ادامه داد: ضاربین از اشرار سابقه دار و قاچاقچیان حرفه‌ای چوب با پرونده‌های متعدد قضایی و تخلف از مقررات منابع طبیعی از جمله قطع و حمل سازمان یافته درختان جنگلی بوده و در جریان تیراندازی به منازل مسکونی جنگلبانان این شهرستان نیز در مظان اتهام هستند که در این خصوص پرونده در مراجع ذیصلاح اطلاعاتی و قضایی در جریان است.

ضرب و شتم جنگلبان آملی توسط قاچاقچیان حرفه‌ای چوب

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل با اشاره به اینکه پیگیری‌های لازم جهت بازداشت ضاربین از سوی دادستانی در حال انجام است، گفت: اطاله دادرسی در رسیدگی به پرونده‌های جریانی متخلفین از منابع طبیعی باعث جری‌تر شدن متخلفین شده و جرائم و مجازات‌های تعیین شده بویژه در سال‌های اخیر در مقابل درآمد نامشروع مکتسبه از تجاوز به منابع طبیعی، بازدارندگی قابل انتظار را ندارد.

اسماعیل زاده در پایان افزود: جنگلبان مصدوم بلافاصله به مرکز درمانی منتقل و در حال حاضر شرایط جسمی ایشان مساعد است.

استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

ضرب و شتم جنگلبان آملی توسط قاچاقچیان حرفه‌ای چوب

برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند. در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد، ظرفیت این شرایط در حالی است که تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی در مازندران همچنان از چالش‌های مهم این استان محسوب می‌شود.

حتما ببینید

هشدار ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی مازندران

هشدار ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی مازندران

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، هواشناسی روز جمعه با صدور هشدار سطح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *