به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، در پی تداوم کشتار سیستماتیک اصحاب رسانه در نوار غزه توسط رژیم اشغالگر، ۶۰ سازمان بینالمللی مدافع مطبوعات و روزنامه نگاران از اتحادیه اروپا خواستند تا توافقنامه همکاری امضا شده با رژیم صهیونیستی را، به دلیل نقض آزادی رسانهها و کشتار بیسابقه خبرنگاران، از زمان آغاز جنگ غزه در نزدیک به ۱۱ ماه گذشته تاکنون به حالت تعلیق درآورند.
کمیته حفاظت از خبرنگاران، گزارشگران بدون مرز، سازمان دیدهبان حقوق بشر، فدراسیون اروپایی خبرنگاران و … از جمله این سازمانهای حقوقی هستند که از اتحادیه اروپا میخواهند رژیم اشغالگر را تحت فشار قرار دهد.
این سازمانها در نامهای که به اتحادیه اروپا ارسال کردهاند، گفتند که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل از زمان آغاز تجاوزات به نوار غزه، اقدامات متعددی برای محدود کردن آزادی رسانهها انجام داده و یک سیستم سانسور شدید به وجود آورده است.
سازمانهای مذکور از جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستند تا توافقنامه تجاری با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده و تحریمهای هدفمندی را علیه همه کسانی که مسئول نقض حقوق بشر هستند، اعمال کنند.
در این نامه آمده است که بیش از ۱۰۰ خبرنگار فلسطینی به اضافه ۳ خبرنگار لبنانی در جنگ غزه به شهادت رسیدهاند و این مرگبارترین دوران خبرنگاری در دهههای اخیر است و حتی شواهد نشان میدهد که برخی از آنها به شکل هدفمند، به قتل رسیدهاند.
سازمانهای حقوقی مذکور همچنین به اقدامات رژیم اشغالگر در جلوگیری از فعالیت و ورود خبرنگاران خارجی به نوار غزه و بازداشت خودسرانه اصحاب رسانه اشاره و تاکید کردند که دست کم ۴۹ نفر از اصحاب رسانه توسط ارتش اسرائیل در غزه بازداشت شدهاند.
این سازمانها تصریح کردند که تداوم این تجاوزات، یک خلاء رسانهای بزرگ به وجود آورده و همچنین راه را برای انجام تبلیغات و ارائه اطلاعات غلط رسانهای هموار میکند. ما خواستار حفظ آزادی رسانهها، حفاظت از جان خبرنگاران و پایان دادن به مصونیت جنایتکاران از مجازات هستیم.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه با هدف جلوگیری از افشای حقیقت جنایات این رژیم، به شکل سیستماتیک اصحاب رسانه را در نوار غزه مورد هدف قرار داده و خود آنها و خانوادههایشان را عامدانه به شهادت رسانده است.
صهیونیستها از همان روزهای ابتدایی جنگ و هنگامی که اهالی رسانه به خوبی توانستند، حقیقت اتفاقاتی که در غزه رخ میدهد را به جهانیان نشان دهند، یک کمپین تروریستی برای سرکوب رسانه در غزه ایجاد کردند و خبرنگاران و سایر اصحاب رسانه را در هرجا از جمله داخل بیمارستانها، چادرها، خیابانها و …مورد هدف قرار دادند.
مستندات زیادی وجود دارد که نشان میدهد ارتش اشغالگر مستقیماً خبرنگاران را در نوار غزه تهدید به کشتار خانوادههایشان میکند و موارد زیادی از هدف قرار دادن خانوادههای اصحاب رسانه در نوار غزه توسط صهیونیستها، به ثبت رسیده است. این یک الگوی تکراری توسط افسران ارتش اسرائیل برای تهدید خانوادههای خبرنگاران است و طبق آن، خانهها و یا مراکز اسکان این خانوادهها را شناسایی کرده و سپس عامدانه آنها را هدف قرار میدهند.
طبق آخرین آمار رسمی، تعداد خبرنگارانی که از ابتدای جنگ غزه تاکنون در این باریکه به شهادت رسیدهاند، ۱۷۱ نفر اعلام شده است.
انتهای پیام/