بازسازی و طرح توسعه، علاج حال ناخوش بیمارستان ولیعصر قائمشهر

بازسازی و طرح توسعه، علاج حال ناخوش بیمارستان ولیعصر قائمشهر

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، ‌تامین اجتماعی در مازندران پنج بیمارستان ملکی ولیعصر (عج) ‌ در قائمشهر، ‌حکمت در ساری، ‌رازی در چالوس، شفا در بابلسر و بوعلی در نکا دارد که به یک میلیون و ۶۴۴ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی و ۳۹۲ هزار نفر مستمری بگیر این سازمان به تمام جمعیت سه میلیون و ۲۸۰ هزار نفری مازندران و حتی استان های همجوار خدمات درمانی می دهند.

در میان مجموعه بیمارستان های تامین اجتماعی در مازندران، ولیعصر قائمشهر علاوه بر اینکه نخستین بیمارستان تامین اجتماعی که در این استان راه اندازی و فعالیت خود را از سال ۱۳۴۷ آغاز کرد و هم اکنون با در اختیار داشتن ۳۲۴ تخت بستری خدماتدهی به بیمه شدگان را به صورت رایگان انجام می دهد.

همچنین در سال ۱۳۹۴ بخش جراحی بیمارستان ولیعصر در قالب یک ساختمان دیگر همجوار با این بیمارستان فعالیت خود را آغاز کرده است که این مرکز کانون مهمی برای انجام اقدامات درمانی قلبی بیماران محسوب می شود که علاوه بر آنژیوگرافی، استنت گذاری و گذاشتن بالن، درمان بیماران قلبی به صورت جراحی قلب باز در این مرکز انجام می شود.

علاوه بر این ویژگی، بیمارستان مورد نظر جزو بزرگترین مراکز درمانی و بیمارستانی مازندران به شمار می رود که در زمینی به مساحت ۳۴ هزار متر مربع و زیر بنای ۱۲ هزار متر مربع در حال فعالیت است.

بازسازی و طرح توسعه، علاج حال ناخوش بیمارستان ولیعصر قائمشهر

بیمارستان ولیعصر (عج) قائمشهر علاوه بر دارا بودن بخش های مختلف که خدمات بستری و ویزیت بیماران به صورت اورژانس در آن انجام می شود دارای درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی می باشد که با حضور پزشکان متخصص روزانه به افراد خدمات ارائه می شود.

از چند سال گذشته با بازسازی و نوسازی بخش اورژانس بیمارستان و انتقال اورژانس به فضای جدید، محوطه قبلی آن به درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی اختصاص یافت تا پس از چند سال با احداث ساختمان جدید به مکان جدید منتقل شود.

راهروهای تنگ و باریک درمانگاه که حتی در برخی قسمت های آن راه رفتن دو یا سه نفر کنار هم در این فضا امکانپذیر نیست، ‌ همچنین پزشکان متخصص که مجبور هستند ساعت ها در اتاق های کوچک که به اندازه یک میز و صندلی برای پزشک و یک صندلی برای بیمار فقط فضا دارد بیماران مدتی را ویزیت کنند بخشی از تصویر فضای موجود درمانگاه بیمارستان ولیعصر (عج) قائمشهر است.

در حالی شرایط فیزیکی درمانگاه بدین شکل است که بنا به داده های آماری روابط عمومی بیمارستان روزانه ۸۰۰ بیمار در همین درمانگاه از سوی پزشکان متخصص ویزیت می شوند.

فضای تنگ و محدود درمانگاه بویژه برای سالمندان که از اقشار مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی به شمار می روند غالبا طاقت فرسا است بخصوص این مساله زمانی بغرنج تر می شود که بیماران می بایست ساعت ها پشت درب اتاق پزشک به انتظار بشینند تا نوبت آنها برای ویزیت سر برسد.

اما این روزها زمزمه هایی از تغییر وضعیت فعلی درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان ولیعصر قائمشهر به گوش می رسد که رییس بیمارستان ولیعصر (عج) قائمشهر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا از موافقت سازمان تامین اجتماعی مبنی بر احداث ساختمان برای استقرار درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی این بیمارستان خبر داد و این موضوع را تایید کرد.

دکتر یزدان اکبری افزود: چند سال و در زمان بازسازی و نوسازی بخش اورژانس بیمارستان تصمیم بر این شد تا درمانگاه موردنظر به صورت موقت به این مکان یعنی اورژانس منتقل شود و در این محل خدماتدهی به بیماران و بیمه شدگان صورت بگیرد.

بازسازی و طرح توسعه، علاج حال ناخوش بیمارستان ولیعصر قائمشهر

وی ادامه داد: اما با گذشت زمان و طولانی شدن مدت زمان استقرار درمانگاه در فضا حدود ۷۰۰ متری بازسازی شده اورژانس قبلی که محدودیت فضا و مکان را برای بیماران و پزشکان متخصص ایجاد کرده است به یکی از چالش های موجود در این بیمارستان بزرگ مبدل شده است.

رییس بیمارستان ولیعصر (عج) قائمشهر توضیح داد: روزانه حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ بیمار برای ویزیت ودریافت خدمات درمانی به درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان مراجعه می کنند و در حالی شاهد این حجم از افراد در این فضا هستیم که پزشکان مجبور به ویزیت بیماران در اتاق های تنگ و باریک هستند.

وی ادامه داد: با وجود این فضای محدود درمانگاهی روزانه ۱۵ تا ۲۰ پزشک متخصص ویزیت ودرمان بیماران را انجام می دهند در حالیکه با وجود ساختمان و فضای بزرگتر مطمنا می توان از پزشکان بیشتری برای این امر استفاده کرد.

دکتر اکبری از به ثمر رسیدن پیگیری ها برای احداث ساختمان جدید درمانگاه و موافقت سازمان تامین اجتماعی با این امر خبرداد و گفت: با اختصاص ردیف بودجه کشوری از سوی سازمان تامین اجتماعی ساختمان ۶ طبقه درمانگاه در محدوده بیمارستان ساخته می شود.

وی اظهار داشت: اخیرا نیز تیم نقشه برداری طرح های اولیه درمانگاه را نقشه کشی کردند که پس از تایید سازمان تامین اجتماعی مرحله بعدی و گام اجرایی ساخت درمانگاه آغاز می شود.

حتما ببینید

عیادت «ساکت الهامی» از ناجی مادر و دختر قائمشهری

عیادت «ساکت الهامی» از ناجی مادر و دختر قائمشهری

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، عیادت و تکریم سرمربی و سرپرست نساجی مازندران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *