به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم ازهمدان، علی سهرابی بیدار امروز در جمع اصحاب رسانه با گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: این هفته یادآور شهادت شهیدان رجایی و باهنر است و همچنین ایامی که به بیان خدمات دولت در قبال مردم شریف ایران می پردازد.
وی با اشاره به آغاز فعالیت دولت چهاردهم و آرزوی موفقیت برای آنها، افزود: اراده این دولت بنابر سخنان رئیس جمهور توجه به برنامه هفتم توسعه، سیاست های ابلاغی و افزایش رضایت مردم است و امیدواریم نتیجه تلاشهای دولت منجر به رشد کشور، ایجاد شرایط بهتر و مناسب در کشور و کسب رضایت مردم شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق همدان در ادامه سخنان خود درباره وضعیت شبکه توزیع استان ادامه داد: در حال حاضر ۱۹ هزار و ۵۰۴ کیلومتر شبکه برق و بیش از ۸۳۰ هزار مشترک در ۵ تعرفه داریم که برای خدمت رسانی به آنها باید مرتب شبکه برق و ترانسفورها و غیره را به دقت پایش کنیم تا پایدار بماند.
سهرابی بیدار با این توضیح که تمام شهرها و روستاهای استان از نعمت برق برخوردار هستند مطرح کرد: از دهه فجر سال قبل تا کنون پروژه های متعددی به بهرهبرداری میرسد که که در هفته دولت و دهه فجر اطلاع رسانی و اعلام می شوند. بر همین اساس ۱۲۳ کلان پروژه با بیش از ۵ هزار و ۷۱۲ میلیارد و ۶۰ میلیون ریال به بهره برداری می رسد.
وی گفت: از این تعداد پروژه در همدان ۱۹ پروژه، در ملایر ۲۱ پروژه، نهاوند ۹ پروژه، تویسرکان ۱۰ پروژه، اسدآباد ۱۱ پروژه، بهار ۱۱ پروژه کبودراهنگ ۱۱ پروژه، رزن ۱۰ پروژه ، فامنین ۱۱ پروژه و در درگزین ۱۰ پروژه در ۷ حوزه اصلاح و بهینه سازی شبکه های روستایی و شهری، ایجاد قدرت مانور، پروژه های سرمایه ای پیک سایی، تعریض کنتور، توسعه و احداث شبکه، روشنایی معابر، نصب انشعابات عادی و غیره به بهرهبرداری میرسد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با این توضیح که در شرکت توزیع برق تمام همت خود را بهکار میگیریم تا با اجرای پروژهها قابلیت اطمینان شبکه در شرایط مختلف را تضمین کنیم، عنوان کرد: محور حرکت ما افزایش رضایت در مردم است.
سهرابی بیدار با اشاره به اینکه هدف ما افزایش پایداری و اطمینان از زنجیره توزیع برق است، مطرح کرد: بزرگترین سرمایه های خود را منابع انسانی توانمند خود می دانیم و به وجود آنها افتخار میکنیم علاوه بر این متعهد به کاهش هدر رفت انرژی هستیم.
وی با تشریح اقدامات شرکت توزیع نیروی برق ادامه داد: وضعیت برق استان را در طرحی به نام چاووش که به صورت هوشمند اجرا میشود به صورت مرتب بررسی میکنیم تا ضعف برق نداشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان عنوان کرد: اعمال مدیریت مصرف برق با استفاده از ظرفیت تبلیغات و رسانه، پیگیری سیاست های کلی مصرف در استان، حفظ و صیانت از مشترکین و سایر ذی نفعان، آموزش همکاران با رویکرد افزایش اثر بخشی آموزشها، افزایش ضریب ایمنی تاسیسات با استفاده از هوشمند سازی آنها، کاهش تصدیگری و غیره از دیگر برنامهها و اقدامات این شرکت است.
سهرابی بیدار گفت: ما برای توزیع برق مطمئن و پایدار چهار محور راهبردی را تعریف کردیم که شامل هوشمندیسازی، افزایش قابلیت اطمینان، افزایش بهره وری و مشتری مداری و ارتباط دو سویه و مستمر با آنهاست که بهترین بستر برای این ارتباط نیز سامانه برق من است.
وی با اشاره به اینکه با برنامه ریزی های انجام شده موفقیت های خوبی را به دست آورده و اقدامات زیر بنایی مناسبی را انجام دادیم بیان کرد: تاکنون ۲۱۵ نقطه از شهر کنترل پذیر، ۴۸۳ نقطه دیگر رویتپذیر، ۱۰۰ درصد مشترکین سنگین رویتپذیر و کنترل پذیر شده اند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان افزود: شبکه برق استان به حدی از پایداری رسیده که در شرایط جوی مختلف پایداری بسیار خوبی را از خود نشان داد و این نیز به دلیل تعویض پایه های برق بوده است.
سهرابی بیدار بیان کرد: در بخش مشتری مداری تلاش کردیم ارتباطات ما برقرار بوده و فاصله ها با مشتریان را کم کنیم علاوه بر این از مردم میخواهیم با نصب اپلیکیشن برق من با ما در ارتباط بوده و ما را در ارائه خدمات بهتر یاری کنند.
وی با بیان اینکه ۲۵۵ کیلومتر شبکه جدید توزیع برق احداث کردیم مطرح کرد: ۱۳ هزار و ۲۱۶ چراغ تعویض، ۱۷ هزار و ۴۷۸ چراغ نصب شده است تا آسایش رفت و آمد برای مردم تامین شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق همدان درباره تولید برق خورشیدی گفت: استان همدان با داشتن ۲۹۷ روز آفتابی بهترین شرایط را برای تولید برق خورشیدی دارد و جزو اولین استانهایی است که اولین مزرعه خورشیدی را راه اندازی کرده است. در حال حاضر ۱۱٫۴ درصد از انرژی خورشیدی کشور توسط همدان تامین میشود و لازم است کمک کنیم تا این سهم افزایش یابد
وی افزود: در حال حاضر ۶ نیروگاه ۷ مگاواتی و ۲ نیروگاه به ظرفیت هر کدام۲ مگاوات در استان راه اندازی شده است. علاوه بر این، طرح های دیگری در دست اقدام است که اطلاع رسانی خواهد شد.
سهرابی بیدار درباره پویش با انرژی نیز با این توضیح که پیک بار استان بیش از هزار و ۳۰ مگاوات است مطرح کرد: در ماههای گرم سال مصرف برق افزایش می یابد به گونه ای که طبق تخمین ۴۰ درصد مصارف خانگی در بخش سرمایشی بوده است.
وی با اشاره به اینکه تلاشها بر این بود که کمترین فشار بر روی مردم باشد ادامه داد: در راستای تشویق مشترکین پویشی را با نام با انرژی آغاز کردیم که به همین منظور تعداد ۲۸۰ هزار مشترک خانگی مشمول پاداش شده اند که مبلغ ریالی آن ۲۳ میلیارد تومان می شود.
انتهای پیام/