اسفندیار دریکوندی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا در این رابطه بیان داشت: ارزش کالاهای وارد شده به گمرکات قم در چهارماهه نخست امسال ۱۰۶ میلیون و ۶۰۴ هزار دلار بود که تلاش شد این کالاها پس از کسب تاییدیههای لازم توسط سازمانها و نهادهای مسئول در کوتاهترین زمان ممکن از گمرکات استان ترخیص شود.
وی افزود: این کالاها از ۲۶ کشور جهان از جمله مهمترین آنها چین، امارات، ترکیه، آلمان، بلاروس، هند، ایتالیا، هنگ کنگ، سریلانکا و انگلستان وارد گمرکات قم شد؛ اجزا و قطعات ماشین لباسشویی و ظرفشویی، قطعات کامیون، مینی بوس، موتورسیکلت، دوچرخه و نیز خودروسواری از جمله این کالاها بودهاست.
وی ادامه داد: همچنین حجم قابل توجهی از تجهیزات، مواد و لوازم مورد استفاده در واحدهای صنعتی در جریان واردات امسال وارد گمرکات قم شد که به طور حتم این موضوع نقش مهمی در افزایش روند فعالیتهای تولیدی استان و نیز کشور خواهد داشت.
گفتنی است از ابتدای سالجاری تا پایان تیرماه، ۵۸ هزار و ۲۷۱ تُن کالا در قالب تعداد یکهزار و ۶۵۶ اظهارنامه و به ارزش ۵۶ میلیون و ۶۹۵ هزار و ۱۰۳ دلار از طریق گمرکات استان به کشورهای مختلف جهان صادر شد.
یکهزار و ۷۰۰ واحد بهرهبردار با ایجاد اشتغال برای ۴۱ هزار نفر در شهرکهای صنعتی قم به تولید محصولات مورد نیاز مردم مشغول هستند.
شهرکهای صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایهگذاران و علاقهمندان به راهاندازی کسب و کارهای تولیدی مواجه شدهاست.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.