۲ هزار و ۵۴۲ تُن بذر گندم و جو در قم تولید شد

۲ هزار و ۵۴۲ تُن بذر گندم و جو در قم تولید شد

سید محمد سعادتی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: در سال زراعی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ مقدار یک‌هزار و ۶۳۰ تُن بذر جو و ۹۱۲ تُن بذر گندم در طبقات مختلف بذری در استان تولید شد.

وی ادامه داد: بدین ترتیب در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ ضریب نفوذ بذر جو در استان قم به بیش از ۳۰ درصد و در گندم به ۷۵ درصد می‌رسد که میزان قابل توجهی در این حوزه است.

۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

حتما ببینید

تمام تلاش استکبار جهانی دور کردن مسلمانان از قرآن است

تمام تلاش استکبار جهانی دور کردن مسلمانان از قرآن است

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی روز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *