دستور کار ما سیاست «درهای باز» در صنعت هسته‌ای است

دستور کار ما سیاست «درهای باز» در صنعت هسته‌ای است

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی آباجان به نقل از ایرنا، محمد اسلامی روز پنجشنبه در افتتاحیه همایش ملی «نقش و کاربرد فناوری هسته‌ای در نظام سلامت» با اشاره به سند بیست ساله برنامه هسته‌ای ایران گفت: با همکاری دانشگاه‌ها تلاش شده است تا تاثیر دانش و فناوری هسته‌ای در زندگی مردم ملموس باشد.

اسلامی در ادامه با شرح جنایات بی سابقه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه اظهار داشت: امروز با وجود سرکوب رسانه‌ای، دامنه جرم و جنایت صهیونیسم در غزه به گوش جهان رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه امروز حمایت از مردم مظلوم غزه اهمیت یافته و فلسطین تبدیل به مساله اول دنیا شده است، گفت: بعد از ماه‌ها بمباران و محاصره غزه به بهانه مبارزه با حماس و آزادی گروگان‌های اسرائیلی، رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود نرسیده و تنها با ریختن بمب بر سر مردم، موجب شهادت بیش از ۴۰ هزار شهید و زخمی شدن ۹۰ هزار نفر از مردم مظلوم غزه شده است در حالی که بیش از نیمی از این افراد را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

ایران جزو سه کشور برتر در حوزه رادیوداروها

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه درخصوص برگزاری همایش ملی «نقش و کاربرد فناوری هسته‌ای در نظام سلامت» گفت: برای ما بسیار حایز اهمیت است که فناوری هسته‌ای به عنوان پیشران توسعه علم و فناوری با تاثیرگذاری ژرف در همه بخش‌ها و رشته‌ها بیش از پیش معرفی شود تا به این نحو بتوانیم با توسعه تحقیقات نتیجه‌گرا، تاثیر علم و فناوری را به وسیله طراحی و ساخت سامانه و افزایش ظرفیت‌ها وارد زندگی مردم کنیم.

وی افزود: یکی از ظرفیت‌های مهم در این زمینه، مربوط به حوزه رادیوداروهاست و امروز با افتخار و اقتدار می‌توان اعلام کرد که ایران در این زمینه در زمره سه کشور برتر جهان قرار دارد؛ این مسئله اغراق نیست و نشریات و مجلات معتبر دنیا در این حوزه به این موضوع اشاره داشته و به آن اذعان دارند.

انقلاب ایران در حوزه آب سنگین و کسب رتبه نخست جهانی

اسلامی تصریح کرد: همچنین در حوزه آب سنگین، جمهوری اسلامی ایران توانسته در اقلام دوتره و به‌ویژه در حوزه دارو و سلامت، انقلاب ایجاد کند. اکنون آب سنگین تولید شده در ایران رتبه اول کیفیت دنیا را از آن خود ساخته و همچنان در حال گسترش این محصول هستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: هم اکنون ۶۰ رادیودارو در کشور در حال تولید و توزیع است و ۲۰ رادیوداروی دیگر در مرحله آزمایش‌های بالینی قرار دارد.

معاون رئیس جمهور در خصوص صادرات رادیوداروهای تولید ایران به سایر کشورها گفت: رادیوداروهای تولید ایران ظرفیت صادرات دارند و هم‌اکنون به کشورهای دیگر صادرات داریم.

اسلامی یادآور شد: با توجه به نیمه عمر کم رادیوداروها حتما باید یک شبکه پروازی وجود داشته باشد تا در سریع‌ترین زمان ممکن آن‌ها را به کشورهای مقصد برساند.

رشد ۲.۵ برابری پرتودهی

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: در حوزه پرتودهی نیز اقدامات انجام گرفته باعث شده تا نسبت به سال گذشته شاهد رشد ۲.۵ برابری باشیم و با بهره‌برداری و راه اندازی مراکز جدیدی که در ماه ‌جاری چند مورد آن به مدار خواهد آمد، به بخش سلامت کمک شایانی خواهد شد.

اسلامی در پایان گفت: این اتفاق در حقیقت به حوزه بهداشت و سلامت کمک خواهد کرد تا در بحث پیشگیری و اقتصادی مانع از ضایعات محصولات شود زیرا با توسعه کاربرد پرتوها اجازه ورود باقی‌مانده سموم و آفات به جان مردم داده نمی‌شود.

همایش ملی «نقش فناوری هسته‌ای در نظام سلامت» در روزهای ۱۸ و ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۳ توسط پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و با همکاری انجمن علمی پزشکی هسته‌ای ایران در سالن همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی تهران در حال برگزاری است و شرکت‌کنندگان در این رویداد علمی از راکتور تحقیقاتی تهران و مراکز تولید و کنترل کیفی رادیوداروها بازدید خواهند کرد.

حتما ببینید

اسلامی: مدیرکل آژانس باید بی طرفی این نهاد را حفظ کند

به گزارش سیاست خارجی آباجان به نقل از ایرنا، رئیس سازمان انرژی اتمی امروز چهارشنبه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *