به گزارش چهارشنبه شب آباجان به نقل از ایرنا به نقل از تارنمای خبری سی جی تی ان، در بیانیه شرکت هواپیمایی لوفت هانزا آمده است: تمامی پروازهای این شرکت هواپیمایی به تل آویو (در سرزمینهای اشغالی فلسطین) به دلایل امنیتی تا سهشنبه هفته آینده (۱۳ آگوست / ۲۳ مرداد) تعلیق شده است.
بر اساس این بیانیه، شرکت هواپیمایی آلمانی لوفت هانزا همچنین تمامی پروازهای خود به تهران، بغداد و بیروت را تا سهشنبه هفته آینده تعلیق کرده است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، شرکت هواپیمایی آلمانی لوفتهانزا از چهارشنبه شب (۱۰ مرداد) پرواز قبرس به تل آویو را به دلایل امنیتی لغو کرده بود.
به گفته سخنگوی این شرکت، هواپیمای A۳۲۱ قرار بود براساس برنامه ریزی قبلی در فرودگاه لارناکا شهر مونیخ فرود آمده و با خدمه جدید و از قبرس به سمت اسرائیل (سرزمین های اشغالی) پرواز کند اما پس از آنکه ایران اعلام کرد در ساعات اولیه صبح امروز پنجشنبه حریم هوایی خود را به طور موقت میبندد، لوفت هانزا نتوانست ایمنی پروازها به تل آویو را تضمین کند.
روز دوشنبه نیز لوفت هانزا پس از افزایش تنش میان رژیم اسرائیل و حماس پروازها از مبدا فرانکفورت و مونیخ را به سمت سرزمینهای اشغالی لغو کرده بود.
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیهای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز (چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»
پزشکیان رئیسجمهور در پیامی در واکنش به شهادت «اسماعیل هنیه»، نوشت: جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل نیز در پی حمله تروریستی و متجاوزانه رژیم اسرائیل به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران و شهادت هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در نامهای به شورای امنیت سازمان ملل، اعلام کرد: این رژیم تروریستی و حامیان آن مسئولیت این اقدامات را بر عهده دارند. جمهوری اسلامی ایران در استفاده از حق ذاتی خود در دفاع مشروع، به موجب ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد برای پاسخ قاطع و فوری، تردیدی نخواهد کرد.
پیش از این جنایت فجیع، رژیم اسرائیل حملات تروریستی را در جنوب بیروت علیه غیرنظامیان و زیرساختهای غیرنظامی انجام داد و شامگاه سهشنبه سی ام جولای ۲۰۲۴ (نهم مرداد) به ضاحیه بیروت حمله کرد و یک ساختمان مسکونی را در یکی از محلههای آن هدف قرار داد که بر اثر آن شماری از شهروندان به شهادت رسیده و برخی دیگر زخمی شدند. بر اثر این حمله ویرانی زیادی در برخی طبقههای ساختمان به بار آمد و فواد شکر (حاج محسن) از فرماندهان ارشد مقاومت که در آن زمان در این ساختمان حضور داشت، به شهادت رسید.
شورای امنیت سازمان ملل متحد در پی درخواست ایران که مورد حمایت چین، الجزایر و روسیه به عنوان رئیس دورهای شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفت، ۳۱ ژوئیه (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) برای ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در ایران تشکیل جلسه داد.