تسریع در گازرسانی به سیستان خواسته مردم و مسوولان/بهره مندی ۶هزار و ۷۰۰مشترک از انشعاب گاز

تسریع در گازرسانی به سیستان خواسته مردم و مسوولان/بهره مندی ۶هزار و ۷۰۰مشترک از انشعاب گاز

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، وعده‌های بسیاری در خصوص گازرسانی به سیستان و بلوچستان در سال‌های گذشته داده شده بود؛ اما هیچگاه این وعده‌ها آن طور که باید عملیاتی نشد و مردم همچنان در صف‌های طولانی در انتظار گاز بودند تا اینکه با تغییر رویکردها، گازرسانی به شهرهای مختلف این خطه از کشور با پیشرفت قابل‌توجهی روبرو شد.

سیستان و بلوچستان با گستره ۱۸۸ هزار و ۲۲۲ کیلومترمربع (معادل ۱۱.۵ درصد مساحت کشور) و بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت و آخرین استان فاقد شبکه گاز کشور به شمار می‌رود که عملیات گازرسانی از عسلویه به این استان در سال ۱۳۸۴ آغاز و ایرانشهر اولین شهر استان بود که در سال ۱۳۸۹ از نعمت گاز برخوردار شد.

بهره برداری از خط انتقال گاز زاهدان به زابل و همچنین بهره‌برداری از خط انتقال گاز ایرانشهر – پاییزان – خاش و خاش – میرجاوه در آبان ماه سال گذشته، با هدف بهره‌مندی مردم شهرستان‌های خاش، میرجاوه، زابل، هیرمند، نیمروز، زهک و هامون و همچنین صنایع و صنوف مستقر در این شهرستان‌ها از گاز طبیعی از مهمترین دستاوردهای دولت در حوزه خطوط انتقال گاز بین شهری بود.

در این راستا به منظور تسریع در حوزه گازرسانی در سطح سیستان و بلوچستان، مقرر شد طرح ضربتی گازرسانی با استفاده از ظرفیت استان‌های معین در شهرهای مرکزی، غربی، شمالی و جنوبی این استان اجرا شود.

در این زمینه مردم شمال سیستان و بلوچستان پیرامون علمک گذاری در مرکز شهر زابل در خواست هایی داشته و خواستار تسریع در امور گازرسانی شدند.

تسریع در گازرسانی به سیستان خواسته مردم و مسوولان/بهره مندی ۶هزار و ۷۰۰مشترک از انشعاب گاز

تسریع گازرسانی به زابل

معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان زابل خواستار تسریع گازرسانی به این شهرستان شد و گفت: شرکت گاز سیستان و بلوچستان باید هرچه سریعتر مناقصه را برگزار کند تا رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشیم.

علی ولایتی پور با اشاره به درخواست‌های مردمی و تقاضا در خصوص علمک گذاری در زابل، بیان کرد: شرایط منطقه سیستان خاص بوده، بنابراین در بحث گازرسانی آنطور که باید این طرح برای مردم شفاف سازی نشده و گلایمندی‌هایی به دنبال دارد که باید سرعت گازرسانی به این منطقه تسریع یابد تا علاوه بر مردم اصناف و نانوایان نیز مشکلاتشان برطرف شود.

وی ادامه داد: از آنجایی که اداره گاز بهره‌بردار بوده و وقتی علمک درب خانه نصب شد وظیفه اشتراک پذیری و خدمات پس از آن را بر عهده دارد و با توجه به اینکه گیلان به عنوان استان معین در زابل اقدام به لوله گذاری در سه فاز کرده، اکنون با توجه به اتمام قرارداد برخی از نقاط لوله گذاری نشده و عیب‌هایی مبنی بر سایز لوله‌ها وجود دارد که باید رفع شود؛ بنابراین از شرکت گاز سیستان و بلوچستان خواستار برگزاری هرچه سریعتر مناقصه برای گازرسانی به سیستان هستیم تا رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشیم.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان زابل اظهار کرد: مردم نیز باید دغدغه لوله کشی منازل خود را داشته باشند چرا که از ۱۶ هزار علمک نصب شده که برای حداقل ۳۰ هزار منزل قابلیت گازرسانی دارد؛ اما تاکنون ۶ هزار و ۷۰۰ مشترک گاز در زابل اقدام به نصب انشعاب کرده‌اند.

وی افزود: ۴۰۶ کیلومتر شبکه توزیع و نزدیک به ۵۰ کیلومتر خط تغذیه در فاز یک و دو زابل اجرا شده و حدود ۳۷۰ کیلومتر گاز دار شده ، همچنین ۲۲ کیلومتر هم آماده تزریق گاز است.

ولایتی پور بیان کرد: حدود ۶ کیلومتر از فاز سه در ضلع جنوبی خیابان فردوسی و ضلع شرقی خیابان امام خمینی و همچنین ۳۰کیلومتر دیگر هم مانده که قرار است شرکت گاز سیستان و بلوچستان انجام دهد.

وی در خصوص اتمام گازرسانی به شهر بنجار گفت: شبکه گاز ۱۸ روستا توسط شرکت گاز استان معین یزد اجرا و شهر بنجار لوله گذاری گاز به پایان رسیده است و تا ۳ماه دیگر تمام شهر علمک گذاری خواهد شد.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان زابل اظهار کرد: در این راستا برای گازکشی هر واحد مسکونی ۱۵۰میلیون ریال (۱۵ میلیون تومان) با دوره بازپرداخت پنج‌ساله پرداخت خواهد شد که برای کمک به مددجویان زیرپوشش نهادهای حمایتی بر هر خانوار ۱۸ میلیون تومان کمک بلاعوض اعطا می‌شود.

حتما ببینید

تعداد کم هتل‌های سیستان و بلوچستان جوابگوی گردشگران منطقه نیست

تعداد کم هتل‌های سیستان و بلوچستان جوابگوی گردشگران منطقه نیست

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، سید رضا صالحی امیری شامگاه جمعه در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *