۲۰۸ قطعه زمین منابع‌ طبیعی مازندران از متجاوزان پس‌گرفته شد

۲۰۸ قطعه زمین منابع‌ طبیعی مازندران از متجاوزان پس‌گرفته شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از روابط عمومی دادگستری مازندران، عباس پوریانی روز یکشنبه از خلع ید و رفع تصرف بیش از ۴۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان طی سه ماه اول امسال خبر داد و افزود: این میزان رفع تصرف در ۲۰۸ قطعه زمین استان انجام شده که ۱۵۹ قطعه در حوزه منابع طبیعی ساری و ۴۹ قطعه در حوزه منابع طبیعی نوشهر بوده است.

وی اضافه کرد: در راستای سیاست‌های ابلاغی، دستگاه قضایی استان مازندران به شکل قاطع و جدی با متصرفان اراضی ملی و منابع طبیعی مقابله می کند و اجازه هرگونه سودجویی و فرصت‌طلبی را از متخلفان سلب خواهد کرد.

رییس کل دادگستری مازندران صیانت و حفاظت از اراضی ملی را قدم نخست حفظ بیت‌المال برشمرد و گفت: قدم دوم در این مسیر برخورد قاطعانه با کسانی است که با نفوذ و انواع رانت وارد می‌شوند و باید برخورد با این افراد بهنگام و بازدارنده باشد تا دیگر متصرفان در هیچ نقطه از استان، جرات تصرف و تغییر کاربری نداشته باشند.

۲۰۸ قطعه زمین منابع‌ طبیعی مازندران از متجاوزان پس‌گرفته شد

پوریانی همچنین بر لزوم پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در مازندران تاکید کرد و با اشاره اعاده به وضع سابق بیش از چهار هکتار از اراضی کشاورزی استان طی سه ماه نخست سال جاری افزود: مستند قانونی این اقدامات، تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و اجرای احکام ماده سه آن است.

۲۰۸ قطعه زمین منابع‌ طبیعی مازندران از متجاوزان پس‌گرفته شد

استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند و در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

این شرایط در حالی است که تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی در مازندران همچنان از چالش‌های مهم این استان محسوب می‌شود.

حتما ببینید

واقعیت‌های بحران کاهش ذخیره خون به کمتر از ۲ روز در مازندران

واقعیت‌های بحران کاهش ذخیره خون به کمتر از ۲ روز در مازندران

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، مدیر کل انتقال خون مازندران روز شنبه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *