به گزارش خبرنگار قضایی آباجان به نقل از ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای روز سهشنبه در آیین تحلیف مسعود پزشکیان نهمین رئیسجمهور اسلامی ایران در صحن مجلس شورای اسلامی، یاد بنیانگذار انقلاب اسلامی، شهدای گرانقدر بهویژه سپهبد عزیز شهید حاج قاسم سلیمانی همچنین شهدای خدمت را گرامی داشت و از خداوند متعال علو درجات را برای همه شهدا مسالت کرد.
محسنی اژهای افزود: خدا را سپاسگزاریم در شرایطی که مردم در غم از دست دادن رییس جمهور محبوب خود بودند و بدخواهان و معاندین به فتنه گری خود میافزودند، انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در کمال آرامش، امنیت، رقابت و سلامت برگزار شد.
رئیس قوه قضاییه یادآور شد: مردم در ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳ آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان رئیس جمهور برگزیدند و این انتخاب در روز یکشنبه هفتم مرداد ماه در مراسم رسمی توسط رهبر معظم انقلاب تنفیذ و رئیس جمهور به عنوان عالیترین مقام رسمی کشور پس از مقام رهبری، مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه جز در اموری که مستقیما برعهده رهبری است، عهده دار شد.
رئیس دستگاه قضا اضافه کرد: امروز رئیس جمهور محترم طبق اصل ۱۲۱ قانون ساسی در مجلس شورای اسلامی با حضور رئیس قوه قضاییه و اعضای محترم شورای نگهبان در پیشگاه قرآن کریم و در برابر نمایندگان ملت شریف ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد میکنند که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی کشور باشند و همه استعداد و صلاحیت های خود را در انجام مسئولیت هایی که برعهده گرفته اند بکار گیرند و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق و پشتیبانی از حق و گسترش عدالت نموده و از هرگونه خودکامگی پرهیز نمایند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مراسم تحلیف مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیسجمهوری جمهوری اسلامی ایران با حضور مقامات و شخصیتهای لشکری و کشوری و مهمانانی از ۸۶ کشور جهان در قالب ۱۰۴ هیات برگزار شد.
بر اساس اصل ۱۲۱ قانون اساسی، مراسم تحلیف رییس جمهور باید در محل مجلس باشد و او در جلسه علنی و در حضور نمایندگان و اعضای شورای نگهبان و در کنار رئیس قوه قضاییه سوگند یاد کند.
رئیس جمهوری پس از ادای سوگند، متن آن را در حضور رئیس قوه قضاییه و اعضای شورای نگهبان امضا میکند و متن سوگند به آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان تحویل میشود.
رئیس جمهوری بعد از مراسم تحلیف، طبق آییننامه ۲ هفته زمان دارد تا نسبت به معرفی کابینه و برنامه وزرا به مجلس شورای اسلامی اقدام کند که پس از اعلام وصول در مجلس، به مدت یک هفته وزرا و برنامههای آنها در دست ارزیابی قرار خواهند گرفت.
ادامه دارد…