آغاز اولین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی/ رقابت ۳ روزه منتخبان برتر

آغاز اولین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی/ رقابت ۳ روزه منتخبان برتر

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا اولین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی، امروز یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های دانشگاه علم و فرهنگ با حضور منتخبان و اساتید راهنما طی نشستی افتتاح شد. در ابتدای این نشست، بهزاد رشیدی دبیر اجرایی، هدف از برگزاری این رویداد را کمک به ارتقای دانش فیلمنامه‌نویسی، شناسایی و همچنین معرفی استعدادهای خلاق فیلمنامه‌نویسی در سطح کشور بیان کرد و گفت: فراخوان رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی در زمستان سال گذشته صورت گرفت و قالب‌های مدنظر این رویداد، به صورت ایده و خلاصۀ طرح در گونه‌های سینمایِ بلند، کوتاهِ داستانی و سریال بوده است.

به گفته دبیر اجرایی، هیأت داوران این رویداد شامل پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، مصطفی رستگاری، علی مؤذنی و حجت الاسلام حسین رحیم زاده بوده است و این هیأت از میان هزار اثر که ۳۳۲ نفر به دبیرخانه ارسال کرده بودند، ۹۸ اثر را در دو بخش کوتاه و بلند انتخاب کردند که این ۹۸ نفر در یک فضای رقابتی، طی ۹۰ ثانیه طرح و ایدۀ خود را ارائه می‌دهند.

رشیدی گفت: استادان راهنمای اولین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی شامل استاد محمود اربابی، استاد مهدی احمدی، استاد هومان فاضل، استاد فریدون فرهود و استاد رضا حیدر نژاد می‌شوند و طی دورۀ رویداد بر کار گروه‌هایی نظارت می‌کنند که از صاحبان ایده‌های برتر و سایر منتخبان شکل می‌گیرد و ایدۀ خود را به طرح تبدیل می‌کنند.

مهدی سجاده‌چی رئیس هیأت ارزیابی آثار نیز گفت: امیدوارم این مسیر تداوم‌ پیدا کند. هدف از این رویداد باز شدن راهی برای علاقه‌مندان به فیلمنامه‌نویسی است تا در ابتدا وارد جریان آماتوری به معنای دلخواه و سپس وارد جریان حرفه‌ای سینما و تلویزیون یا آثار کوتاه شوند.

وی افزود: منتخبان در قالب گروه‌های ۵ نفره به ارائه ۹۰ ثانیه‌ای ایده‌های خود مشغول شدند و پس از پایان این ارائه‌ها ۱۰ نفر به عنوان برترین‌ها انتخاب شد. بر همین اساس نیز ۱۰ گروهِ کاری شکل گرفت و صاحبان آثار برتر به عنوان سرگروه انتخاب شدند. همچنین سایر شرکت‌کنندگانی که حائز عنوان اثر برتر نشده بودند نیز در قالب اعضای این ۱۰ گروه قرار گرفتند. بر اساس برنامۀ در نظر گرفته شده برای این رویداد، اعضای این گروه‌ها زیر نظر استادان راهنما، برای شکل دهی به طرح کار می‌کنند. طرح‌هایی که در روز پایانی با هم رقابت خواهند کرد.

به گفته وی کارگاه‌های اولین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی طی سه روز و تا صبح روز نهم مرداد ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت و در روز پایانی، خروجی این کارگاه‌ها در قالب طرح، با یکدیگر رقابت خواهند کرد. این مرحله در عصر روز سوم رویداد و با ارائه حضوری طرح‌های نهایی و داوری طرح‎ها توسط داوران و سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد و در نهایت جوایز برگزیدگان ارائه خواهد شد.

اولین رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی در راستای رشدِ اقتصاد خلاق و کمک به سینمای ایران با همکاری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، خانه سینما، کانون فیلمنامه‌نویسان سینما، سازمان سینمایی، دانشگاه علم و فرهنگ، سینما تیکت و شرکت صوتی و تصویری سروش برگزار شده است. این کارگاه‌ها از روز ۷ تا ۹ مرداد در جریان بوده و اختتامیه آن عصر سه شنبه ۹ مرداد انجام خواهد شد.

Check Also

کارگردان پیشکسوت: سینمای طنز ما اثر فاخری ندارد

کارگردان پیشکسوت: سینمای طنز ما اثر فاخری ندارد

علی شوقیان کارگردان مجموعه‌هایی چون گرگ‌ها (۱۳۶۶ کارگردانی مشترک با سیدداودمیرباقری) در گفت وگو با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *