به گزارش آباجان به نقل از ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، محمد حسین تجلی روز چهارشنبه با اشاره به اهمیت توسعه بخش تاسیسات گردشگری در جذب گردشگران اظهار کرد: این موافقت نامه های اصولی برای راهاندازی و ساخت تاسیسات گردشگری بوده است.
وی افزود: موافقت نامه های اصولی صادر شده برای ایجاد و ساخت تاسیسات گردشگری مشتمل بر مجتمع گردشگری، هتل، بومگردی و رستوران سنتی در سطح استان بوده است.
سرپرست معاونت سرمایهگذاری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان بیان کرد: پیشبینی شده در مرحله بهرهبرداری موافقت های اصولی صادر شده ۴۱۰ شغل در بخش گردشگری استان ایجاد شود.
تجلی خاطرنشان کرد: گردشگری به عنوان صنعتی سبز و دوستدار محیط زیست با سرمایهگذاری مناسب در بخش توسعه زیرساختی باعث حرکت روبه جلو در مسیر توسعه پایدار، تولید و توزیع متوازن ثروت به ویژه در مناطق کمبرخوردارتر است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا استان کرمان با ۱۰ اثر ثبت جهانی رکورددار بیشترین آثار جهانی کشور است و ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمی ترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم، کاورانسراهای گنجعلیخان کرمان و چاه کوران راور و نیز روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.