علی یادگاری در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در اراک، با اشاره به بازدید از عطاریهای سطح شهر اراک اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۹۰ عطاری در شهر اراک مورد بازرسی قرار گرفته و برای ۱۵ عطاری حسب تخلف آنها پرونده تشکیل شده است و اگر فروش داروهای مخدر داشتند به دادگاه انقلاب و اگر فروش داروها محصولات غیرمجاز داشتند به تعزیرات حکومتی استان ارجاع داده شدند.
ویافزود: بیشترین تخلف عطاریها در حوزه فروش داروهای مخدر و غیرمجاز است که نهایت تلاش خود را برای کنترل این موضوع به کار خواهیم گرفت، یکی از مشکلات، نداشتن مجوز کار برای عطاریان است، از حدود ۵۰۰ عطاری که در شهر اراک مشغول فعالیت هستند تنها حدود ۲۰۰ یا ۳۰۰ عطاری دارای مجوز هستند و مابقی بدون مجوز فعالیت میکنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: مجوز کسب عطاریها توسط علوم پزشکی صادر نمیشود و زیرمجموعه دانشگاه نیستند و بعضاً که تخلفی از سوی آنها صورت میگیرد نمیتوانیم با آنها برخورد داشته باشیم و مجوز آنها را ابطال کنیم.
یادگاری بیان کرد: مشکلاتی که در عطاریها وجود دارد شامل فروش فرآورده غیراستاندارد است که سیب سلامت و مجوز بهداشتی ندارند، همچنین در عطاریها بسیاری از مکملها و فرآوردههای دستساز یافت میشود که اصلاً مشخص نیست از چه موادی تشکیل شده در حالی که برای درمان لاغری و چاقی به فروش میرسانند. بنابراین به عموم مردم توصیه میشود به هیچ وجه مکملهای دستساز از عطاریها خریداری و استفاده نکنند.
انتهای پیام/۷۱۱/