به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از روابط عمومی شرکت گاز مازندران حبیب الله رنجبر روز سه شنبه افزود: با اجرای گازرسانی به این تعداد واحدهای صنعتی و تولیدی با حجم جایگزینی ۸ هزار مترمکعب بر ساعت گاز طبیعی با سوخت مایع جایگزین شده که از این مقدار تعداد ۴۰ واحد جزء مصوبه شورای اقتصاد هستند.
وی ادامه داد: گازرسانی به این واحدها مستلزم ایجاد زمینه ایمن و ایجاد شبکه های استاندارد است که در همین زمینه ۱۰ هزار و ۱۰۰ متر شبکه گازرسانی اجرا شده و تعداد ۷۲ علمک نصب و همچنین ۱۲ ایستگاه راه اندازی شده است.
رییس گازرسانی به صنایع و مجتمع های مسکونی شرکت گاز مازندران گفت: در حال حاضر تعداد یک هزار و ۴۰۸ واحد تولیدی و صنعتی در قالب ۱۲۶ جایگاه CNG و تعداد ۳۶ شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی و صنایع متفرقه مشترک گاز طبیعی بوده و در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: جهت کاهش آلودگی محیط زیست و همچنین کاهش موانع تولید این تعداد از واحدهای تولیدی و صنعتی به جمع تولیدکنندگانی که از نعمت گاز طبیعی برخوردار می باشند، افزوده شدند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مازندران با یک میلیون و ۴۷۷هزار مشترک خانگی از استانهای پرمصرف انرژی گاز در منازل کشور محسوب میشود. جریان مصرف گاز این خطه شمالی همواره با فراگیری برف و باران و سرمای زیر صفر درجه در مناطق مختلف کشور تحتالشعاع قرار میگیرد، چراکه شبکه گاز مازندران بیشترین فاصله را از منابع گازی کشور دارد و به همین دلیل برقراری توازن در مصرف و تولید این انرژی ضروری است.