داود نصر ارکن روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این پایگاه ها پزشک و تکنسینها حضور داشته و به متقاضیان خدمت رسانی می کنند.
وی اضافه کرد: در بین شهرستانهای جنوب آذربایجانغربی تنها مهاباد دارای پایگاه انتقال خون است و خونهای اهدا شده در مهاباد پالایش و جداسازی شده و بر اساس نیازها، به مراکز بیمارستانی منتقل میشود.
رییس اداره انتقال خون مهاباد گفت: برای ارایه خدمات به افرادی که طی این ۲ روز به منظور اهدای خون به مرکز ثابت اهدای خون واقع در خیابان دانش میاندوآب مراجعه می کنند، ۶ نفر در تاسوعا و هشت نفر در عاشورا، از پرسنل انتقال خون مهاباد به این شهرستان اعزام شدند.
وی اظهار کرد: طی این ۲ روز واحد آزمایشگاه مهاباد نیز فعال است و خون های اهدا شده در این ۲ شهرستان پس از انتقال به مهاباد توسط همکاران واحد آزمایشگاه فرآوری خواهد شد.
وی یکی از مهمترین فواید اهدای خون را نجات زندگی انسانها و بهبود سلامت جسمانی افراد عنوان کرد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده، اهدای خون به طور منظم سبب مصونیت فرد در برابر بیماریهای قلبی و عروقی میشود بنابراین میتوان گفت اهدای خون نه تنها برای افراد سالم زیانی ندارد، بلکه سبب جلوگیری از ابتلای آنها به برخی از بیماریها نیز خواهد شد.
نصرارکن در خصوص شرایط اهدای خون نیز بیان کرد: داوطلبان اهدای خون باید بین ۱۸ و ۶۰ سال سن داشته باشند و وزن آنها نیز بیش از ۵۰ کیلوگرم باشد.
اداره انتقال خون مهاباد تأمینکننده خون موردنیاز مراکز بیمارستانی شهرستانهای جنوب آذربایجانغربی از جمله میاندوآب، تکاب، شاهیندژ، بوکان، نقده، سردشت، پیرانشهر و تکاب است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، طبق آیینی حسنه برخی از مومنان در شبهای قدر ماه مبارک رمضان و ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی با مراجعه به پایگاههای انتقال خون، بخشی از خون خود را به نیازمندان اهدا میکنند.