۴۲ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال اعتبار امسال برای استان کرمانشاه تصویب شد

۴۲ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال اعتبار امسال برای استان کرمانشاه تصویب شد

نادر نورایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: اساس کار در شورای برنامه‌ریزی استان به این گونه است که اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای را بین شهرستان ها توزیع می کند؛ وظیفه شهرستان ها در کمیته برنامه ریزی شهرستان که به ریاست فرماندار هر شهرستان و دبیری سازمان برنامه ریزی استان برگزار می شود تعریف پروژه است.

وی با بیان اینکه اگر پروژه ها جدید باشد الزاما باید ماده ۲۳ را اخذ کنند، ادامه داد: در ماده ۲۳ آمده که برای پروژه های جدید باید مطالعات دقیقی در حوزه های زیست محیطی، فنی، اجتماعی، توجیه های اقتصادی و پدافند صورت گیرد که پروژه ها به بهره برداری لازم برسد.

نورایی افزود: پروژه هایی که ادامه دار بوده اند در اولویت قرار دارند و سیاست این است که پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالاتر اعتبارات لازم را دریافت کنند؛ با پیگیری این سیاست در کمیته های برنامه ریزی شهرستان ها حتما شاهد پیشرفت پروژه ها خواهیم بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: برای توزیع اعتبار بین شهرستان ها از مدل های ریاضی و سهم جمعیتی استفاده شده است، بعد از این برسی ها سهم هر شهرستان بر اساس درصد مشخص می شود؛ ۱۴ شهرستان استان با این روش آنالیز و بودجه دریافت می کنند.

وی با بیان اینکه در منابع مختلف اعتباری از جمله منابع نفتی شاخص هایی توسط هیات وزیران در ۱۳۸۸ ابلاغ شد، ادامه داد: بر اساس این ابلاغیه اعتبارات نفتی در شهرستان ها توزیع می شود؛ در استان کرمانشاه هشت شهرستان محروم وجود دارد و طبق این ابلاغیه دهستان های محروم از محل منابع نفتی بهره مند می شوند.

نورایی گفت: چهار شهرستان اورامانات یعنی پاوه، ثلاث باباجانی، روانسر و جوانرود و همچنین سه شهرستان گیلانغرب، قصرشیرین و سرپل ذهاب شهرستان های غربی استان و شهرستان دالاهو شهرستان هایی هستند که محروم محسوب شده اند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه افزود: به طور مثال اگر شهرستانی در استان بخواهد از محل اعتبارات نفتی بودجه استفاده کند طبق مصوبه هیات وزیران باید این بودجه در دهستان های محروم صرف شود؛ شاخص هایی که دهستان های محروم را تعریف می کند نیاز به بازنگری دارد زیرا این شاخص ها مربوط به ۱۵ سال پیش است.

وی گفت: در ۶ شهرستان باقی مانده بخش ها و دهستان های محرومی نیز وجود دارد؛ در شهرستان کرمانشاه بخش کوزران و فیروز آباد، در شهرستان هرسین بخش بیستون و در سنقر و کلیایی بخش کلیایی به طور کامل محروم هستند؛ در این شهرستان ها ۱۲ دهستان نیز به طور کامل محروم هستند.

نورایی ادامه داد: شاخص هایی که محرومیت یک دهستان را نشان می دهد مربوط به سال ۱۳۸۸ است و برای سال ۱۴۰۳ نمی شود طبق آنها به درستی عمل کرد بنابراین لازم است این شاخص ها بازنگری شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: در سال گذشته یک هزار و ۵۲۸ پروژه در استان وجود داشته است، سیاست استان باید بهره برداری از پروژه هایی که در سال های گذشته آغاز شده اند باشد و از شروع پروژه های جدید خودداری شود.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت ها برای تخصیص اعتبار در بحث آبرسانی است، ادامه داد: انتظار می رود در این بخش فرمانداران به پروژه های آب رسانی به شهرستان ها و دهستان ها توجه ویژه داشته باشند.

حتما ببینید

استاندار: تغییرات مدیریتی در کرمانشاه با سرعت انجام خواهد شد

استاندار: تغییرات مدیریتی در کرمانشاه با سرعت انجام خواهد شد

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا؛ «منوچهر حبیبی» پس از برگزاری جلسه امروز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *