به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از قشم، خرابی سیستم سرمایشی در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) شهرستان قشم در شرایطی است که هوا در این شهرستان رو به خرماپزان رفته و هر روز گرمتر از روز قبل است.
گرما و شرجی هوا چنان طاقتفرسا است که برخی از بیماران با وجود شرایط بد و دستور پزشک مبنی بر بستری بودن در بیمارستان ترجیح میدهند با رضایت شخصی از بیمارستان مرخص شده و خود را به مرکز استان و یا بیمارستانهای شهرهای همجوار برسانند و این خود همان ضربالمثل معروف تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل است.
شرایط آن گونه ناراحت کننده است که برخی بیماران و همرانشان که امکان ترخیص و جابهجایی بیماران خود را ندارند، سعی در کم کردن گرما حتی در حد یک نسیم، با پنکه هستند.
آن زمانی که بیمارستان پس از سالها و وعده وعیدهای بسیار قرار شد صاحب بخش امآرآی شود، همه مسئولان بهداشت شهرستان و استان هرمزگان سعی در پیشی گرفتن برای اعلام این خبر داشتند؛ حال در شرایطی فعلی که فریاد مردم و بیماران رو به آسمان بلند شده، ظاهرا کسی اقدام و یا پاسخی قانع کننده ندارد که مردم دست به دامان رسانهها شده و از آنها خواهان کمک هستند تا صدای درد و استیصالشان به گوش مسئولان استانی و کشوری به ویژه رئیس جمهور برسد.
در برخی از پایگاههای خبری قشم درخواست مردم از رئیس جمهور جدید مبنی بر اعزام یک تیم بازرسی برای بازدید از وضعیت بیمارستان قشم و شرایط بد آن در حال بازنشر است.
سیستم سرمایشی بیمارستان قشم فرسوده است
بیمارستان تخصصی پیامبر اعظم(ص) بزرگترین و مهمترین مرکز درمانی جزیره قشم محسوب میشود که در حال حاضر دارای ۱۲۸ تخت در بخشهای تخصصی سی. سی. یو(مراقبتهای ویژه قلب)، آی. سی. یو(مراقبهای ویژه)، داخلی، جراحی، اورژانس، نوزادان و اطفال، زنان، بلوک زایمان، ریکاوری، استریلیزاسیون مرکزی، تالاسمی، همودیالیز، آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی و داروخانه شبانه روزی است.
به دنبال پیگیریهای صورت گرفته مبنی بر پاسخگویی مدیران و مسئولان بیمارستان قشم و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در خصوص شرایط پیش آمده، سرانجام مرادی، مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در مورد چرایی این مشکل اعلام نظر کرد.
مرادی در پاسخ به رسانهها اعلام کرد: متاسفانه این مشکل از هشت سال قبل شروع شده و سیستم سرمایشی بیمارستان که شامل ۱۲ موتور تعبیه شده است، از همان ابتدا فقط با ۹ عدد فعالیت کرده است.
وی بیان کرد: استهلاک کمپرسورها، نبود سایبان برای پیشگیری از تابش مستقیم آفتاب به دستگاهها و برخی مشکلات دیگر موجب نوسان شدید و خرابی این دستگاهها شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان قشم عنوان کرد: این کمپرسورها بارها مورد تعمیر قرار گرفته، اما متاسفانه به دلیل تحریمهای ظالمانه دشمنان، یک نوع روغن مخصوص برای فعالیت این سیستمها تامین نشده و امکان استفاده از آنها وجود ندارد.
مرادی تصریح کرد: برای حل این مشکل، اقدام به نصب چند دستگاه کولرهای اسپلیت در بخشهای مختلف بیمارستان کردیم، اما متاسفانه به دلیل گرمای شدید هوا و گستردگی بیمارستان، این دستگاهها پاسخگو نبوده و هنوز شرایط عادی نشده است.
وی ضمن عذرخواهی از مردم، بیماران و کادر درمان، قول داد تمام تلاش خود را انجام خواهد داد تا مشکل در اسرع وقت برطرف شود.
اگر چه که تحریمهای ظالمانه دشمنان همواره وجود داشته، اما جای بسی سوال است که چطور مسئولان بهداشت و درمان استان هرمزگان، نمایندگان مردم قشم در مجلس شورای اسلامی و دیگر مدیران و مسئولان مربوطه پیش از گرم شدن شدید هوا، به فکر چاره نبودند.
مسئولان باید پاسخگو باشند که چرا از شرکتهای داخلی درخواست تامین قطعات موردنیاز را نکردند، مگر نه اینکه همواره بر دانش و تجربه و علم متخصصان داخلی تاکید میشود.
یعنی شرکتهای دانشبنیان داخلی توانایی تولید این قطعات و یا مشابه آنها و روغنهای مخصوص را ندارند که اگر ندارند واقعا باید فکری به حال این تحریمهای ظالمانه کرد که فریاد بیماران را به آسمان بلند کرده است.
انتهای پیام/۷۵۵۸/