به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اراک، حجتالاسلام مصطفی فرخی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مرکزی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلام استان با اشاره به روشهای امر به معروف در جامعه، اظهار داشت: تمام روشهای معقول و منطقی که انسان را به هدف برساند امر به معروف و هر چیزی که به ضرر مردم باشد نهی از منکر است، اقدامات فرهنگی، هنری، علمی، آموزشی و مدیریتی از جمله اقدامات در حوزه امر به معروف است.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر دو واجب عقلانی و جهانی است که در جامعه به خوبی برای مردم تبیین نشده است، رسانه نقش مهمی در آگاهی بخشی دارند که میتوانند در قالب مصاحبه، گزارش و غیره در راستای آگاهی بخشی در سطح جامعه اقدام کنند. امنیت رسانه باید به صورت کامل برقرار باشد و از طرفی امنیت آبرویی مردم باید برقرار باشد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر وظایف متعددی را در بر دارد و عفاف و حجاب یک پنجاهم از وظایف امر به معروف است، امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله جهانی است و شاید نامش متفاوت است و در دیگر کشورها به عنوان مسئولیت پذیری اجتماعی دنبال میشود.
فرخی بیان کرد: بدون گسترش روحیه مسئولیتپذیری اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر هیچ حکومتی نمیتواند آسیبهای اجتماعی را کاهش دهد، کار ستادهای امر به معروف، برقراری ارتباط بین مردم و مسئولان است که در این راستا اقدامات موثری صورت گرفته است.
وی ادامه داد: پیشگیری از رویکردهای ستاد امر به معروف است، هدف از امر به معروف مچگیری نیست بلکه دستگیری است، یکی از گلایه های مردم این است که چرا دستگاه های متولی در امر به معروف ایفای نقش نمیکنند، در این راستا شورای فرهنگی برای ۳۲ دستگاه تشکیل شده است، همچنین ۳۶ شورای امر به معروف در مساجد تشکیل شده تا از آسیب اجتماعی و فرهنگی با روشهای صحیح جلوگیری کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم ستاد امر به معروف استان که در کشور به خوبی درخشیده نیز مسئله آموزش ۲۰-۲۰ امر به معروف است، که هر ماه از ابتدای ماه تا بیستم هر ماه برگزار میشود و افرادی که این دوره را بگذرانند گواهینامه ارائه میشود، در این دوره آموزشی زیبا صحبت کردن با مردم فراگرفته میشود تا انتقادات به صورت زیبا به مردم بیان شود تا اصلاح صورت گیرد.
فرخی ادامه داد: ستاد امر به معروف در ۹۰ دستگاه اجرایی، بانکها و دانشگاههای شهرستان اراک تشکیل شده است و در سایر شهرستانها نیز پیگیر تشکیل این ستاد هستیم. اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و به مردم به خوبی معرفی شود، همه متوجه میشوند که یک عاملی است که کمبود آن آزاردهنده است و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی را افزایش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: امر به معروف یعنی خیرخواهی و انسان دوستی و بدون آموزش صحیح، کامل و فراگیر هرگز این مهم در جامعه نهادینه نمیشود و نیاز به آموزش گسترده وجود دارد.
انتهای پیام/۷۱۱/