مسئولیت پذیری اجتماعی به منزله رواج خوبی‌ها در جامعه است

مسئولیت پذیری اجتماعی به منزله رواج خوبی‌ها در جامعه است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، حجت‌الاسلام مصطفی فرخی عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در اراک، افزود: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و به مردم به خوبی معرفی شود، همه متوجه می‌شوند که یک عاملی است که کمبود آن آزار دهنده است و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی را افزایش می‌دهد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله جهانی است و شاید نامش متفاوت است و در دیگر کشورها به عنوان مسئولیت پذیری اجتماعی دنبال می‌شود.

حجت‌الاسلام فرخی اظهار کرد: هرکسی که کاری کند یا ایده‌ای دهد که زندگی مردم دچار رفاه شود، امر به معروف است و جلوی هر ضرری که گرفته شود نیز نهی از منکر است.

وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر ۲ واجب عقلانی و جهانی است که در جامعه به خوبی برای مردم تبیین نشده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی افزود: رسانه‌ها در آگاهی بخشی این مهم نقش موثری دارند.

وی اظهار کرد: امر به معروف یعنی خیرخواهی و انسان دوستی و بدون آموزش صحیح، کامل و فراگیر هرگز این مهم در جامعه نهادینه نمی‌شود و نیاز به آموزش گسترده وجود دارد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی ادامه داد: بدون گسترش روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر هیچ حکومتی نمی‌تواند آسیب‌های اجتماعی را از بین ببرد.

حجت‌الاسلام فرخی گفت: برقراری ارتباط مردم با مسئولان یکی از کارهای ستاد است و در این راستا اقدامات موثری صورت گرفته است.

وی گفت: شورای امر به معروف و نهی از منکر در ۹۰ دستگاه اجرایی، بانک‌ها و دانشگاه‌های شهرستان اراک تشکیل و به سایر شهرستان‌های استان مرکزی نیز ابلاغ شده است.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

حتما ببینید

اتوبوسرانی برقی در اراک، حرکت به سمت هوای پاک

اتوبوسرانی برقی در اراک، حرکت به سمت هوای پاک

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در دنیای امروز، با توجه به رشد سریع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *