برنامه راهبُردی صنعت خوراک دام و طیور تدوین شد

برنامه راهبُردی صنعت خوراک دام و طیور تدوین شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، مجید موافق قدیری امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته ۱۴۰۳ افزود: اکنون امکان جایگزینی خوراک دام با وجود واردات ذرت و کنجاله سویا وجود دارد.

وی اظهار داشت: تا وقتی که ارز یارانه‌ای به واردات نهاده‌های دامی داده شود، استفاده از محصولات جایگزین را باید فراموش کرد؛ چراکه تولیدکننده انگیزه‌ای ندارد.

رئیس انجمن خوراک دام و طیور تصریح کرد: بر این اساس یکسان‌سازی نرخ ارز باید صورت بگیرد، در غیر این صورت با استمرار روند تزریق ارز نباید به فکر نوآوری بود.

موافق قدیری درباره کیفیت نهاده‌های دامی مورد استفاده در خوراک دام و طیور و آبزیان، گفت: خوراک آماده دام، طیور و آبزیان تولیدی در کارخانه‌ها از کیفیت و استاندارد لازم برخوردار است، اما بخشی از کیفیت به نهاده‌های دامی قبل از ترخیص از گمرکات و نحوه نگهداری و عرضه خوراک پس از تولید باز می‌گردد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر سازمان دامپزشکی کشور و سازمان ملی استاندارد نظارت جدی بر تولید خوراک آماده دام، طیور کشور دارند.

رئیس انجمن خوراک دام و طیور بیان کرد: اکنون استفاده از خوراک دام آماده مصرف، به‌کارگیری از محصولات جایگزین و دانش بنیان باید در اولویت کارها قرار بگیرد.

وی درباره برگزاری نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور و صنایع وابسته گفت: شورای سیاست‌گذاری با همکاری بخش دولتی امسال تلاش کرده تا نقش موثری در بهبود زنجیره محصولات پروتئینی کشور داشته باشد؛ بنابراین در این نمایشگاه توسعه و ترویج مصرف خوراک آماده دام، طیور و آبزیان جزء محورهای اصلی است که به آن پرداخته می‌شود. امسال میزبان ۳۹ نماینده و ۱۱ شرکت تجاری از کشورهای مختلف هستیم.

موافق قدیری با اشاره به شعار امسال نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور مبنی بر محور توسعه پایدار است، افزود: در برنامه هفتم توسعه به بخش دام و طیور تا حدودی پرداخته شده که نسبت به برنامه ششم وضعیت بهتری را نشان می‌دهد.

رئیس انجمن خوراک دام و طیور با اشاره به رونمایی از سامانه ارتقای رقابت‌پذیری در صنایع خوراک دام و آبزیان گفت: در نمایشگاه امسال از کتاب بازار خوراک دام ۲۰۲۴ که حدود چهار ساله به زبان انگلیسی تهیه شده، رونمایی می‌شود.

وی به رونمایی برنامه راهبُردی صنعت خوراک دام و طیور اشاره کرد و افزود: این برنامه راهبُردی با هدف افزایش بهره‌وری، کاهش خروج ارز از کشور و تنوع‌بخشی به صنعت دام ایران ارایه می‌شود.

موافق قدیری اظهار داشت: این نمایشگاه با محوریت کارخانه‌های مکمل و خوراک، تجهیزات دامپزشکی و مشارکت‌کنندگان فعال خواهد بود و همواره محورهای اصلی شامل توسعه و ترویج خوراک آماده و صنعتی و آبزیان، مدیریت مدنی و صنفی در تولید و ارتقای شناخت و باور جامعه از نقش صنعت در توسعه پایدار است.

سالار رضایی مجری برگزارکننده نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور گفت: بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته ایران شامل سه بخش تجهیزات، دارویی و خوراک با حضور ۵۰۰ شرکت داخلی و خارجی از ۳۰ تیرماه تا ۲ مردادماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: سه کشور خارجی به صورت پاویون و ۱۴ کشور به صورت نمایندگی حضور دارند؛ همچنین شرکت‌های دانش بنیان به صورت اختصاصی در نمایشگاه حضور یافتند.

حتما ببینید

ثبات در بازار کالاهای اساسی/ از معیشت مردم در هر شرایطی حمایت می‌کنیم

ثبات در بازار کالاهای اساسی/ از معیشت مردم در هر شرایطی حمایت می‌کنیم

به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، «غلامرضا نوری قزلجه» امروز (سه شنبه) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *