به گزارش آباجان به نقل از ایرنا در پیام این مجمع آمده است: مجمع کارآفرینان ایران به عنوان تشکلی که پیشرانهای صنعتی بخش خصوصی کشور را نمایندگی می کند برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری و حضور میلیونی مردم شریف در پای صندوقهای رای را تبریک می گوید.
مجمع کارآفرینان ایران در این پیام تصریح کرد: برگزاری انتخاباتی با این سطح از کیفیت با فاصله کوتاه از رخداد تلخ از دست دادن رئیسجمهور فقید، رخداد مبارکی بود که از همت جمعی همه آحاد ملت و همکاری صمیمانه مسئولان امر خصوصا تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری انتخابات رقابتی و سالم نشات گرفت و به بار نشست. مجمع کارآفرینان ایران انتخاب ملت عزیز را به فال نیک گرفته و دست رییسجمهور منتخب را برای ساختن ایران و تحقق پیشرفت همهجانبه به گرمی میفشارد.
در بیانیه مجمع کارآفرینان ایران آمده است: ظهور و بروز چنین صحنههای شورانگیزی، حاوی پیامهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بسیاری است که فهم کامل آن نیازمند پژوهشهای کارشناسی بیشتر است. در پاسخ به این حضور همهجانبه توده مردم بر مسئولان کشور است که به راستی قدر ملت بزرگ ایران را بدانند و خاضعانه و جانانه برای تحقق مطالبات آنها در طی چهار سال آینده بکوشند و تلاش کنند تا در همه اقدامات، تصمیمات و منویات خود، منافع ملی را اولویت داده و کاهش آلام آحاد ملت ایران را مدنظر قرار دهند. به باور ما توسعه اقتصادی تنها چاره فقر و نابرابری و مرهمی بر رنج ملی جاماندگی است که اگر این امر به باور عمیق مسئولان کشور بدل شود، ظرفیت احیای تمدن شکوهمند ایران را دارد.
«البته همه مردم ایران به ویژه رییسجمهور منتخب ملت به خوبی از شرایط اقتصاد ایران آگاه است ولیکن مجمع کارآفرینان ایران یادآوری این نکته را لازم میداند که کشور در وضعیتی قرار دارد که بیش و پیش از هر چیز به همدلی، همراهی، همکاری و تلاش جمعی در راستای اهداف مشترک نیاز دارد؛ نکتهای که از آغاز هم مدنظر رییسجمهور منتخب و هم سایر نامزدهای محترم این انتخابات بود. بنابراین برگزیدن رویکردی عزتمندانه و مصلحتآمیز در برخورد با همه رقبای داخلی و خارجی باید به راهبرد کلیدی دولت چهاردهم تبدیل شود. این رویه میتواند همچون آبی بر آتش اختلافات باشد و کشتی ایران را از تندباد مشکلات خارجی و تنشهای داخلی نجات داده، توسعه را امکانپذیر، سرمایهگذاری و اقتصاد را پویا و امید اجتماعی را احیا کند. تنها در این صورت است که ایران در مسیر پیشرو از لهیب تنشهای ژئوپلیتیک و بحرانهای فراگیر امنیتی دور خواهد ماند.»
مجمع کارآفرینان ایران افزود: اینک که چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری پایان یافته و دولتی نو قرار است بر سر کار آید، چه نیک است وعده رئیس جمهور محترم در ایام انتخابات در مجمع کارآفرینان را یادآور شویم که فرمودند انتصابهای هر حوزه تنها با مشورت با اهالی و فعالان مهم آن عرصه انجام خواهد شد. اینک مجمع کارآفرینان ایران به عنوان نهادی متشکل از پیشرانهای تولیدی و صنعتی بخش خصوصی کشور است، تقویت تولید و تدوین سیاستهای صنعتی را مهمترین ضرورت کشور برای رهایی از مشکلات جاری میداند و معتقد است کسانی باید سکاندار این بخش شوند که دانش نظری و تجربه عملی خوبی داشته باشند و مسئولیت را محلی برای آزمون و خطا یا انباشت تجربه فردی قرار ندهند.
در این پیام امده است: به زودی سیل مشکلات رئیسجمهور منتخب و مسئولان جدید را احاطه خواهد کرد اما این امر نباید توجه آنها را از مهمترین اولویت اقتصاد کشور یعنی صنعتیشدن و تولید رقابتپذیر بازدارد. خلق ثروت، ایجاد اشتغال و حذف چهره کریه فقر تنها در گرو توسعه بنگاهها و صنایع پیشران کشور است. تنها این بنگاهها هستند که میتوانند اقتصاد ایران را برونگرا و جهانی کرده و رفاه و ثروت به ارمغان آورند. در عین حال باید به خاطر داشت که قرار گرفتن بنگاههای کوچک و متوسط در طول زنجیره بنگاههای بزرگ موجب قوام و پایداری فعالیت آنها می شود.
«اعضای مجمع کارآفرینان ایران که موسسان و مدیران مهمترین بنگاههای تولیدی بخش خصوصی کشور هستند آمادگی خود را برای همکاری صمیمانه با دولت جدید اعلام میکنند و آمادهاند هر آنچه در اختیار دارند برای توسعه و آبادانی کشور صرف کرده و در این مسیر دست همکاری به سوی مسئولان جدید دراز میکنند. از آنجا که عملکرد اقتصاد ایران محصول تلاش هشتاد میلیون ایرانی است امیدواریم با همفکری و مشارکت همه آحاد جامعه، گرههای کور اقتصاد کشور گشوده شود که به فرموده حافظ شیرازی «آری به اتفاق جهان میتوان گرفت».
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مرحله دوم انتخابات ریاستجمهوری روز جمعه ۱۵ تیر در سراسر کشور برگزار شد و حدود ۵۰ درصد از واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردند. بر اساس نتایج نهایی اعلام شده از سوی وزارت کشور مسعود پزشکیان با کسب ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رأی از مجموع ۳۰ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۱۵۷ رأی به عنوان نهمین رئیس جمهور اسلامی ایران انتخاب شد. در دور نخست انتخابات نیز مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف با یکدیگر رقابت کردند