محمدرضا باقری در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در سمنان، با بیان اینکه احداث بالغبر ۵۰۰ واحد صنعتی در استان سمنان انجام و در مرحله نصب ماشینآلات قرار دارند، اظهار داشت: بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ واحد در مرحله طرح تخصیص زمین و در مرحله نصب سوله قرار دارند.
وی با تأکید بر اینکه مساحت کلی شهرکهای صنعتی استان سمنان در دولت قبل پنج هزار و ۸۰۰ هکتار بوده که این مقدار در دولت سیزدهم به ۶ هزار و ۹۰۰ هکتار اراضی رسیده است و در این میزان در انتهای سال جاری به هشت هزار هکتار خواهد رسید، ابراز داشت: میزان عقد قراردادها در دولت سیزدهم به سه هزار و ۵۰۰ مورد رسیده است که یکسوم عقد قراردادها به بهرهبرداری و بالغبر دوسوم قراردادها در مرحله طرح قرار دارند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان با اشاره به اینکه استان سمنان مناسبترین و هماهنگترین استان برای فعالیت در عرصه صنعتی است، گفت: این شهرک با محدودیت شعاع ۱۲۰ کیلومتری و استمرار صنایع باعث شد در این شهرک رشد بسیار خوبی در فعالیتهای صنعتی آن نسبت به استانهای نزدیک تهران را شاهد باشیم.
باقری با بیان اینکه یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم در تأمین آب شهرکهای صنعتی طرح بهکارگیری پساب شهری برای عرصه تولیدات است که با اجرای این طرح ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب به مجموعه آبی شهرکهای صنعتی سمنان، شاهرود و دامغان اضافه خواهد شد، اظهار داشت: در حال حاضر ۸۹۶ لیتر بر ثانیه آب در شهرکهای صنعتی در مدار وجود دارد که بعد از اجرای طرح ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب به این مجموعه اضافه خواهد شد.
وی از اجرای پروژههای اجرایی در شهرک صنعتی دامغان خبر داد و عنوان داشت: شهرکهای صنعتی شاهرود در اجرای این پروژههای در حال استعلام اخذ با پیمانکار و در سمنان در مراحل نهایی طرح مطالعاتی قرار دارند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان تعامل و همکاری با دستگاههای مرتبط در احداث مسیر خط انتقال ۲۹ کیلومتری پساب شهری تا جایی که مخزن اصلی قرار دارد خبر داد و اعلام داشت: در این مسیر ۲۰۰ متر اختلاف ارتفاع وجود دارد که مراحل مطالعاتی جامع در مراحل انتهایی قرار داشته و در مرحله انتخاب پیمانکار به سر میبرد.
باقری با اشاره به اینکه با اجرای این طرح و طرح تخصیص آب حبلهرود در بحث مدیریت منابع آبی صنایع حداقل پنج تا ۱۰ سال آینده را البته بدون افزایش ظرفیت، بدون مشکل پست سر میگذاریم، بیان داشت: صنایع آببند یعنی سرمایهگذار بتواند با یک هکتار زمین دو دهم لیتر بر ثانیه آب و در بحث زیرساختهای دیگر چون گاز ۲۵۰ مترمکعب و برق ۲۵۰ کیلووات در بحث مدیریت تولید موفق عمل کند.
وی میزان برق تأمینشده در دولت سیزدهم را ۴۹۹ مگاوات اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۶ منطقه و ۲۷ ناحیه و شهرک صنعتی مصوب در استان سمنان مشغول به فعالیت است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان با اشاره به اینکه در حال حاضر تأمین کارگر در ارتباط با واحدهای صنعتی یکی از دغدغههای این شهرکها در استان است، افزود: با برنامهریزیهای کوتاهمدت سعی کردیم بتوانیم مشکلات زیرساختهای لازم را فراهم کرده و در برنامههای بلندمدت بتوانیم حمایتهای لازم از واحدهای صنعتی در راستای دوام و بقای واحد صنعتی، تولیدات مؤثر در عرصه فروش و صادرات را انجام دهیم.
باقری با بیان اینکه نیازهای فناوری واحدهای صنعتی استان سمنان برطرف کردهایم، بیان کرد: این شرکت در قالب کلینیک کسبوکار و فعالیتهای فن بازار با واحدهای همراه موارد خوبی را هزینه کرده و آموزش در شهرکهای صنعتی را انجام داده است.
وی از راهاندازی ۷۶ واحد کارگاهی کوچک در شهرکهای بزرگ در هفته دولت خبر داد و اظهار داشت: این واحدها از یک سال و نیم قبل آغاز و در حال حاضر ۱۵ واحد کارگاهی آماده واگذاری و مابقی تا هفته دولت افتتاح خواهد شد.
مدیرکل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان احداث و راهاندازی این کارگاهها را در راستای حمایت از واحدهای تولیدی کوچک مانند صنایعدستی، بافتهها، فرش، مبلمان و غیره اعلام کرد و در ادامه عنوان کرد: این واحدها بهصورت اجاره با هزینهای که هم در اختیار تولیدکنندهها قرار خواهند گرفت.
باقری از افزایش ۴۸۹ هکتاری اراضی واگذاری به واحدهای صنعتی در استان سمنان خبر داد و گفت: در دو یا سه سال آینده ظرفیت شهرکهای صنعتی استان سمنان به دو برابر موجود خواهد رسید.
انتهای پیام/۳۶۳/