به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سپاهان در پنجره نقل و انتقالات فصل بیست و سوم لیگ تا توانست «بمب ترکاند» آن هم در حالی قانون سقف بودجه به همه باشگاهها ابلاغ شده بود. سپاهان با وجود صرف هزینه بالا در لیگ برتر ناکام ماند و به قهرمانی در جام حذفی اکتفا کرد. در لیگ گذشته ۳ مدیرعامل به نامهای محمدرضا ساکت، منوچهر نیکفر و مهدی آذربایجانی سکاندار مدیریت باشگاه اصفهانی شدند. سپاهان در شرایطی روزهای سختی را گذارند که با مدیریت ساکت سقف بودجه را رعایت نکرد و با چالشی بزرگ در این زمینه مواجه شد. علاوه بر این اتفاقات دیدار برگزار نشده سپاهان برابر الاتحاد عربستان نیز در دوران مدیریت وی رخ داد و مشکلات زیادی گریبانگیر سپاهان شد.
* سقف بودجه چالشی تلخ برای سپاهان
باشگاه سپاهان سقف بودجه سپاهان را ۳۲۵ میلیارد تومان اعلام کرد؛ ولی در مورد این مبلغ حرف و حدیث زیادی وجود داشت. از طرف دیگر بعضی پیشکسوتان و کارشناسان حوزه سپاهان معتقد بودند، این تیم در خرید بازیکن اسراف کرده است به این معنا که جذب همزمان چند مهاجم و کمبود بازیکن در پست مدافع، باعث انتقاد آنها شده بود. مدیران وقت سپاهان بعد از واکنش سازمان لیگ و فدراسیون، ناچار به انتقال مبلغ قرارداد به سال دوم شدند. ابتدا از سپاهان امتیاز کسر شد. هر چند در اواسط لیگ این کسر امتیاز به جریمه تبدیل شد، اما تمرکز طلاییپوشان را به هم ریخت. افشای رقم قرارداد بعضی بازیکنان نماینده اصفهان در لیگ برتر چالش دیگری بود که روی عملکرد بازیکنان سپاهان تأثیرگذار بود.
* استعفای مورایس در نیمفصل
در دومین سال همکاری سرمربی پرتغالی با سپاهان و به دلیل جذب ستارهها انتظار این بود که تیم برای قهرمانی بجنگد. مورایس ابتدای فصل را با محبوبیت زیادی شروع کرد؛ اما هر چه تیمش به سوی پایان فصل رفت، صدای انتقاد هواداران و شعارهای «حیا کن، رها کن» بیشتر شنیده شد. در تمام این مدت مورایس با استفاده از کلید واژه «عدالت برای همه» قصد داشت به صورت غیرمستقیم عدم کسب نتیجه با سپاهان را، به سقف بودجه و دیگر حواشی این تیم ارتباط دهد. این مربی به دلیل همین شرایط بعد از پایان نیم فصل اول قصد استعفا داشت.
* زمستان سخت سپاهان
در کسب نتایج هم سپاهان زمستان سختی را تجربه کرد تا آنها بدترین نوسان ممکن را تجربه کنند. طلاییپوشان در ۸ مسابقه از ۹ بازی خود در فصل زمستان متحمل شکست شدند. تنها پیروزی سپاهانیها مقابل شمسآذر در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی رقم خورده تا شاگردان مورایس در زمستان سخت فقط یک پیروزی داشته باشند.
* خشن و بیاعصاب
آمار دریافت اخطار سپاهان (کارت زرد و قرمز) بسیار بالا و تعجب آور بود چرا که بازیکنان سپاهان دستمزد حرفهای دریافت میکنند و قاعدتاً انتظار نمایش تفکر و رفتار حرفهای در زمین وجود داشت. این موضوع در لیگ برتر و مهمتر از آن در لیگ قهرمانان به نماینده کشورمان ضربه زد. سپاهان تنها نماینده ایران در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بود.
* سپاهان تنها نماینده ایران با یک خاطره تلخ
فصل ۲۴-۲۰۲۳ لیگ قهرمانان آسیا برای سپاهان، خاطرات خوب و بد زیادی داشت. این تیم در گروه C لیگ قهرمانان آسیا با الاتحاد عربستان، نیروی هوایی عراق و آلمالیق ازبکستان همگروه بود که در پایان این مرحله، با ۱۰ امتیاز در جایگاه دوم گروه قرار گرفت. نکته بد ماجرا، عدم برگزاری بازی خانگی برابر الاتحاد عربستان به دلیل عدم رعایت قوانین و اعلام نتیجه انضباطی ۳ بر صفر توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا بود. در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان سپاهان در هر دو دیدار رفت و برگشت با بازیکن اخراجی و نتیجه ۳ بر یک شکست خورد تا در مجموع ۶ بر ۲ بازنده میدان باشد.
* عنوان سومی در لیگ و قهرمانی در جام حذفی
سپاهان در نهایت فصل گذشته را با عنوان سومی در لیگ و قهرمانی در جام حذفی به پایان برد تا مورایس بعد از دو فصل حضور با یک جام ایران را ترک کند. این مربی پرتغالی در شرایطی که یک سال دیگر با سپاهان قرارداد دارد اعلام کرد نمیخواهد در این تیم بماند و اکنون سپاهانیها در نوعی بلاتکلیفی به سر میبرند و تکلیف نیمکت این تیم برای لیگ آینده مشخص نیست.
انتهای پیام/