به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، در بخش سوم گزارش تصویری «هراسی که «هدهد» حزب الله بر تن صهیونیست ها نشاند:به ارزیابی تصاویر انتشار یافته از پهپاد اطلاعاتی حزبالله، «هدهد» از بندر راهبردی حیفا می پردازیم.
پیش از آنکه دسته سوم از تصاویر فیلم حزب الله را بررسی کنیم این نکته را یک بار دیگر یادآوری کنیم که تصاویر انتشار یافته توسط حزب الله کمتر از ۱۰ دقیقه است. بر روی لوگوی آغازین فیلم نیز عنوان «قسمت اول» انتشار یافته است. این بدان معنی است که تصاویر ضبط شده حزب الله، بسیار بیشتر است و حزب الله در این فیلم تنها بخش کوچکی از داده های این عملیات را به نمایش گذاشته است. آنچه در این مجموعه نوشتار به آن پرداخته می شود بخش های مختلف معطوف به قسمت نخست فیلم حزب الله است که تلاش می شود با یک دسته بندی براساس جغرافیای متفاوت ارائه شود.
بندر راهبردی حیفا
نخستین تصویر از معرفی بندر حیفا، همچون بخشهای گذشته با یک تصویر گرافیکی همراه با نقشه ارائه شده است. این تصویر جایگاه جغرافیایی «بندر حیفا» را در فلسطین نشان میدهد و نوشته ای در کنار آن، مناطق حساس را به شرح زیر یادآوری میکند:
منطقه راهبردی، شامل تأسیسات نظامی و شهرکهای صنعتی و تجاری فشرده که مهمترین آنها عبارتند از:
- پایگاه نظامی حیفا که مأمور عرصه دریایی شمالی و پایگاه مرکزی ارتش اسرائیل است
- بندر غیر نظامی حیفا که بزرگترین بندر اسرائیل محسوب میشود
- تأسیسات پتروشیمی حیفا
- مخازن نفت
- نیروگاه برق حیفا
- فرودگاه حیفا
پس از ارائه اطلاعاتی از تأسیسات راهبردی بندر «حیفا»، تصاویر اولیه «هدهد» از دریا آغاز شده، مناطق نزدیک به ساحل را با وضوح بالا و در شرایطی که حرکت ماشینها به وضوح در خیابانهای آن قابل مشاهده است، نشان میدهد. پس از تصاویر مناطق شهری، سازهای را نشان میدهد که از بالا، وجود یک کشتی در داخل آن کاملاً قابل تشخیص است. این تصویر مربوط به آشیانه کشتیها در بندر حیفا است که با یک نوشته آن را به طور دقیق جانمایی میکند.
پس از نشان دادن آشیانههای کشتی در بندر حیفا، ساختمانی را در سمت راست این آشیانه نشان میدهد که مربوط به واحد رایانه ۳۸۰۰ پایگاه دریایی حیفا است.
پس از آن بلافاصله ساختمانی را در پایین آشیانه کشتیها به نمایش میگذارد که ساختمان انبار اصلی پایگاه حیفا و بخش تأمین این پایگاه دریایی است. تصاویری بعدی نشان میدهد که این ساختمان در کنار اسکله بندر قرار گرفتهاند.
تصاویر «هدهد» نشان میدهد، این پهپاد، وارد تأسیسات نظامی نیروی دریایی رژیم صهیونیستی شده است. حالا نوبت ساختمان واحد مأموریتهای عمیق است که در تصاویر ضبط شدهاش در کنار اسکله نظامی حیفا به نمایش در میآید.
به دلیل تعداد زیاد واحدهای موجود در این بخش از تصاویر، این بخش از فیلم منتشر شده توسط حزبالله با سرعت بالاتری پخش میشود و بلادرنگ سراغ تصاویر بعدی میرود. سمت چپ ساختمان واحد مأموریتهای عمیق، یک مجموعه ساختمان را نشان میدهد که دو طرف چپ و راست آن ساحل است و داخل آب دریا در یک قطعه خشکی قرار گرفته است. این ساختمان با نوشته روی فیلم معرفی میشود: «ساختمانهای واحد زیر دریایی»
ادامه فیلم به سراغ معرفی و شناسایی تأسیسات نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در کنار اسکله بندر حیفا میرود. نخستین نقطهای که در این مجموعه معرفی میشود، اسکله پهلوگیری زیر دریایی است.
در تصویر بعد، کمی بالاتر از اسکله زیر دریاییها، ساختمان فرماندهی واحد زیر دریایی، موسوم به «شییطت۷» با وضوح بالا نمایش داده میشود. این ساختمان بخشی از اسلکه نیروی دریایی بندر حیفا است.
در ادامه معرفی سازهها و ساختمانهای موجود در اسکله نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در بندر حیفا، دو کشتی موجود در این اسکله شناسایی و معرفی می شوند. اول، کشتی حمایت لجستیک نیروی دریایی رژیم صهیونیستی، «بت یام» و دوم، ناوچه ساعر ۴٫۵
تصاویر بعدی مربوط به قایق های «دِوورا» است. در این بخش از فیلم، ۳ قایق «دِوورا»- که در کنار اسکله نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی پهلو گرفتهاند- به وضوح نشان داده میشوند. قایقهای «دِوورا»، قایقهای گشتی سریع هستند که برای گشت زنی به کار گرفته میشوند.
در ادامه ارائه تصویر از تجهیزات و کشتیهای جنگی رژیم صهیونیستی، ۳ نسل از قایقهای موشکانداز رژیم صهیونیستی موسوم به «ساعر» به نمایش گذاشته میشود. ساعر۴٫۵، ساعر۵ و ساعر ۶
پس از ارائه تصاویر واضح از بندر حیفا و تأسیسات و تجهیزات نیروی دریایی رژیم صهیونیستی که با معرفی هر یک از این تجهیزات و ساختمانها همراه بود، یک تصویر کلی از بندر نامبرده ارائه میشود و در ادامه به سراغ اسکله «کرمل» میرود؛ اسکلهای که بخش قابل توجهی از نقل و انتقالات تجاری و نظامی رژیم صهیونیستی از آنجا صورت میگیرد.
در این بخش، «هدهد» تصاویر واضحی از حرکت یک کشتی کانتینر بر و همراهی دو یدککش در بخش جلو و عقب آن ارائه میدهد که نوعی هم آورد خواهی در عرصه اطلاعاتی محسوب میشود.
دادههای بعدی که در فیلمهای ضبط شده «هدهد» ارائه میشود مربوط به اسکله دیگر رژیم صهیونیستی در بندر حیفا، موسوم به اسلکه «میزراحی» است. تصاویر ارائه شده با کیفیت بالا، حرکت را در اسکله نامبرده را نشان میدهند.
کمی بالاتر از اسکله «میزراحی»، پهپاد «هدهد»، نیروگاه برق «حیفا» را به نمایش میگذارد. این تأسیسات به دلیل آنکه در یک نقطه متمرکز نبوده و فضای وسیعی را اشغال کرده در فیلم حزبالله با رنگ قرمز از مناطق اطراف آن متمایز شده است.
تصاویر بعدی مربوط به مخازن مواد شیمایی در بندر حیفا است که در کنار نیروگاه برق این بندر قرار گرفتهاند. در فیلم منتشر شده حزبالله، این منطقه نیز به دلیل وسعت، با رنگ قرمز مشخص شده است. محوطه مختص این مخازن در سمت راست به دریا راه دارند.
ادامه فیلم به فرودگاه حیفا اختصاص دارد. «هدهد»، باند فرودگاه حیفا را با کیفیتی نشان میدهد که هیچ شکی در اینکه این مسیر، باند فرودگاه است باقی نمیماند. نکته مهم در این بخش از تصاویر «هدهد» این است که در قسمت پایینی باند فرودگاه حیفا، تأسیساتی را مشخص میکند که در آن مخازن گنبد آهنین قرار دارد. حزبالله در این بخش نیز در حال هم آوردخواهی اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی و به رخ کشیدن دادههای اطلاعاتی خود از تأسیسات نظامی رژیم صهیونیستی است.
تصاویر بعدی «هدهد» مربوط به فرودگاه بندر حیفا است که در آن هواپیماهای موجود در این فرودگاه در چند بخش به نمایش گذاشته میشوند.
و در ادامه آن، ۳ سکوی گنبد آهنین به نمایش گذاشته میشود. این سکوها برخلاف مخازن گنبد آهنین که در کنار باند فرودگاه حیفا به نمایش در آمد، سکوهای آماده به دفاع هستند. در حقیقت، این سکوها، سامانههای دفاع هوایی فرودگاه حیفا هستند که در این تصاویر به طور دقیق، جانمایی میشوند.
دقایق پایانی فیلم یکی از مهمترین تأسیسات راهبردی بندر حیفا را نشان میدهد. مجموعه عظیمی از مخازن نفت که در منطقهای وسیع نمایش داده میشوند.
فیلم در این بخش به انتها میرسد و نمای پایانی این قسمت از فیلم آیه ۴۱ سوره است که در قسمت پایین آن نوشته شده «ادامه دارد». این بخش از فیلم تنها ۲ منطقه از ۶ منطقه ابتدایی نمایش داده شده را نشان داده است. لذا انتظار می رود، ۴ منطقه بعدی در قسمتهای بعدی این فیلم توسط حزبالله انتشار یابد.
پایان.
انتهای پیام/