به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از وبدا، مجوز ساخت پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۹۹ صادر و در دولت شهید دکتر رئیسی، تکمیل و به بهره برداری رسید.
در حال حاضر ۲۰ شرکت دانش بنیان در این پارک فعالیت دارند و ظرفیت حضور ۵۰ شرکت دانش بنیان دیگر نیز در این پارک وجود دارد.
۵۰ محصول اولیه شده در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تولید شده که بسیاری از این محصولات تجاری و در حال تجاری شدن هستند.
دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از افتتاح پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از بخش های کیوسک سلامت الکترونیک، سامانه جامع و یکپارچه گردشگری سلامت ایران، سایت خط تولید کیت های آزمایشگاهی و هوش مصنوعی سلامت، بخش شتاب دهنده شرکت های زیر مجموعه این پارک و هوش مصنوعی سلامت بازدید کرد.
در سایت کیت های آزمایشگاهی، کیت تشخیص سریع مالاریا و تشخیص سریع و زودهنگام سرطان روده و بیماری های گوارشی، تشخیص کرونا، تست بارداری و بیماری های تشخیص سرطان، تولید و به بهره برداری می رسد.
گفتنی است، پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مساحت ۱۵ هزار مترمربع در شمال شرق تهران واقع شده است.
همچنین، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ های فعال در حوزه سلامت و فضای تولیدی آر اند دی در پارک علم و فناوری شهید بهشتی مستقر هستند.