گل آرایی ضریح مطهر حضرت عبدالعظیم و امامزادگان مجاور به مناسبت عید سعید غدیر

گل آرایی ضریح مطهر حضرت عبدالعظیم و امامزادگان مجاور به مناسبت عید سعید غدیر

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا ، همزمان با عید سعید غدیر خم و آخرین روز از دهه امامت و ولایت مراسم گل آرایی ضریح های مطهر حضرت عبدالعظیم و امامزادگان موسی الکاظم و طاهر ابن علی مجاور علیهم السلام به مناسبت بزگرداشت این عید سعید با حضور زائران و مجاوران حرم برگزار گردید.

از روزهای گذشته تاکنون برنامه های ویژه ای بمناسبت عید سعید غدیر خم در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با حضور زائران، مجاوران حرم و عاشقان آل الله و اهل بیت عصمت و طهارت در آستانه این عید سعید برگزار شد.

امروز هجدهم ذی الحجه که مصادف با واقعه بزرگ غدیر خم است ، شیفتگان خاندان عصمت و طهارت (ع) با انجام چراغانی و آذین بندی مساجد، معابر و برپایی ایستگاه های صلواتی حال و هوای ویژه ای به خیابان ها داده اند.

گل آرایی ضریح مطهر حضرت عبدالعظیم و امامزادگان مجاور به مناسبت عید سعید غدیر

امروز پرچم سبز بر فراز خانه های دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهرری به اهتزاز درآمدو شهروندان ری با آذین بندی درخانه های این عید بزرگ را گرامی داشتند.

اگرچه که این جشن و سرور بین اهالی جنوب تهران محدود به امروز نبود.

دهه ولایت و امامت به فاصله زمانی «عید قربان» تا «عید غدیر خم» زمانی ارزشمند برای مسلمانان محسوب می‌شود، زیرا عید قربان روز ثبوت عشق و تسلیم، روز رهایی از تعلقات غیرخدایی و دلبستگی های دنیوی برای دل سپردن به رضایت پروردگار سبحان است و عید غدیر، عید کمال دین و روز عهد و میثاق با رب جلیل است.

ابراز شادی شهروندان ری به مناسبت این ایام با برگزاری جشن های متعدد دینی و مناسبتی، غبارروبی و تمیزکاری برخی امامزادگان ، برپایی جشن های ویژه کودکان، برپایی ایستگاه‌های و توزیع شربت و شیرینی از عید سعید قربان تا عید سعید غدیرخم انجام می شود.

عید غدیر روز ۱۸ ذی‌الحجه و از بزرگ‌ترین اعیاد شیعه است که در آن امام علی(ع) به جانشینی پیامبر(ص) منصوب شده است.

روایاتی از پیامبر(ص) و امامان(ع) در فضیلت این روز نقل شده است؛ همچنین اعمالی مانند روزه گرفتن، قرائت زیارت غدیریه، خواندن نماز غدیر و اطعام مؤمنان در این روز سفارش شده است. شیعیان این روز را جشن می‌گیرند. روز عید غدیر در ایران تعطیل رسمی است. در ایران رسم است که شیعیان در این روز به دیدار سادات می‌روند و سادات نیز عیدی می‌دهند.

واقعه غدیر

پیامبر(ص) در ذی‌القعده سال ۱۰ هجری قمری همراه هزاران نفر برای انجام مناسک حج از مدینه به طرف مکه حرکت کرد. از آنجا که این سفر، آخرین حج پیامبر(ص) بود به حجة الوداع مشهور شد. پیامبر(ص)، پس از پایان اعمال حج به‌همراه مسلمانان به طرف مدینه حرکت کرد و در ۱۸ ذی‌الحجه به غدیر خم رسیدند،جبرئیل بر پیامبر(ص) نازل شد و از جانب خداوند، به رسول خدا(ص) امر کرد تا علی(ع) را به‌عنوان جانشین خود، به مردم معرفی کند. رسول خدا(ص) نیز حاجیان را گرد آورد و علی(ع) را به‌عنوان جانشین خود معرفی کرد.

روز عید غدیر خم، بعد از نماز ظهر و عصر با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی مومنی و مدیحه سرایی حاج سیدعلی سادات رضوی انجام شد.

ویژه برنامه شام عید غدیرنیز بعد از نماز مغرب و عشاء با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی عبدالله و مدیحه سرایی حاج علی مهدوی نژاد روز سه شنبه ۵ تیر ماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار می شود.

حتما ببینید

وزیر نیرو دستور بازنگری مطالعه بستر رودخانه حبله‌رود فیروزکوه را صادر کرد

وزیر نیرو دستور بازنگری مطالعه بستر رودخانه حبله‌رود فیروزکوه را صادر کرد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، محمد حیدری منش روز سه شنبه با اشاره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *