به گزارش گروه سیاست خارجی آباجان به نقل از ایرنا، سفارت جمهوری اسلامی ایران در بانکوک پایتخت تایلند، در حساب رسمی خود در فضای مجازی نوشت: ماریس سانگیماپونگسا وزیر امور خارجه پادشاهی تایلند در راس هیاتی از مقامات این وزارتخانه به تهران سفر کرد.
ناصرالدین حیدری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در تایلند، و کاظم سلطان احمدی، معاون سفارت، در مراسم بدرقه وزیر امور خارجه تایلند حضور داشتند.
در گفتوگوی کوتاه بین سفیر ایران و وزیر خارجه تایلند، ۲ طرف با اشاره به سابقه طولانی و درخشان روابط دوستانه دو کشور از حدود ۴۲۰ سال قبل، بر برنامه ریزی برای برگزاری رویدادهای مختلف در هفتادمین سالگرد ایجاد روابط دیپلماتیک در سال ۲۰۲۵ تاکید کردند.
قرار است وزیر خارجه تایلند علاوه بر شرکت در نشست وزرای خارجه مجمع گفتوگوی همکاری آسیا دیدارهایی با سرپرست وزارت امور خارجه ایران و همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران نیز برگزار کند.
به گزارش گروه سیاست خارجی آباجان به نقل از ایرنا؛ ریاست نشست وزرای خارجه کشورهای عضو مجمع گفتوگوی آسیایی (ACD) از مهرماه سال ۱۴۰۲ برعهده جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.
بیشتر از ۳۰ کشور در سطح وزیر، قائم مقام یا معاونین ذیربط وزرای خارجه و فرستادگان ویژه کشورهای عضو در این نشست که به میزبانی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود مشارکت خواهند داشت.
روز دوشنبه اجلاس رسمی با سخنرانی علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان برگزار خواهد شد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا؛ مجمع گفتوگوی همکاری آسیا (ACD) در سال ۲۰۰۲ تشکیل گردید و دبیرخانه آن در کویت قرار دارد، ۳۵ کشور آسیایی شامل ایران، تایلند، اندونزی، مالزی، فیلیپین، برونئی، سنگاپور، کامبوج، ویتنام، میانمار، لائوس، نپال، روسیه، ترکیه، ژاپن، چین، مغولستان، کره جنوبی، هند، افغانستان، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، بوتان، کویت، بحرین، عربستان، قطر، امارات، عمان، فلسطین، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان عضو این مجمع می باشند.
جمهوری اسلامی ایران از مهرماه ١۴٠٢ به مدت یکسال ریاست این مجمع را برعهده گرفته است، برنامه های متعددی از جمله نشست وزرای امور خارجه در تهران، نشست روسای اتاق های بازرگانی در اصفهان، کنفرانس وزرای گردشگری در یزد از جمله برنامه های دوران ریاست ایران بر این مجمع مهم آسیایی بوده است.