توضیح دانشگاه شهید بهشتی نسبت به ادعای اخراج «محمد فاضلی» از این دانشگاه

توضیح دانشگاه شهید بهشتی نسبت به ادعای اخراج «محمد فاضلی» از این دانشگاه

به گزارش گروه علم و آموزش آباجان به نقل از ایرنا از دانشگاه شهیدبهشتی؛ به دنبال پخش مناظره یکی از نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در صدا و سیمای جمهوری اسلامی و مطالب و ادعای مطرح‌شده توسط دکترمحمد فاضلی در خصوص «اتمام همکاری با دانشگاه شهید بهشتی تهران»، این دانشگاه توضیحاتی را به منظور تنویر افکار عمومی به شرح ذیل منتشر کرده است:

۱ .آقای دکترمحمد فاضلی پس از قطع همکاری از سوی دانشگاه مازندران، تقاضای همکاری با دانشگاه شهید بهشتی داشتند که با وجود مخالفت هیأت اجرایی جذب و با توجه به فضای ایجادشده برای مسئولان وقت دانشگاه، از اول شهریور سال ۱۳۹۳ همکاری خود به عنوان عضو هیأت علمی را با این دانشگاه آغاز کردند.

۲ .ایشان قبل از حضور در دانشگاه شهید بهشتی، به‌عنوان معاون پژوهشی در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری و همزمان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مشاور مشغول به کار بوده‌اند که در بدو حضور در دانشکده و در جلسه مصاحبه صلاحیت عمومی سال ۱۳۹۳، توسط اعضای کارگروه مطابق معمول و رویه این جلسات، به ایشان متذکر شدند که حضور تمام‌وقت از شرایط پذیرفتن عضو هیأت علمی در دانشگاه است و به ایشان در خصوص انصراف از سمت معاونت و ادامه فعالیت در آن مرکز تأکید شد.

۳. دکتر فاضلی ضمن پذیرش شرط فوق‌الذکر متعهد شدند حتی در صورت اصرار رئیس آن مرکز و فشارهای جانبی به محض پذیرش در دانشگاه از سمت خود استعفاء داده و از مرکز منفک خواهند شد و به‌صورت تمام‌وقت در دانشگاه حضور خواهند داشت اما به‌رغم این تعهدات و تذکرات بعدی هرگز از آن مرکز منفک نشده و به فعالیت‌های اجرایی خود در آن مرکز و سایر سازمان‌ها ادامه دادند. تعداد زیادی نامه مبنی‌بر مخالفت با اشتغال ایشان در پرونده نامبرده موجود و قابل ارائه است.

۴ . با توجه به حضور کمرنگ ایشان در دانشکده و گروه در زمان تمدید قرارداد، از آقای دکتر فاضلی درخواست می‌شود در جلسه مورخ یکم مهرماه ۱۳۹۴ کارگروه بررسی توانایی علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی حضور یافته و متعهد شود که تمام‌وقت در دانشکده حضور داشته باشد و از اشتغالات خارج از دانشگاه بکاهد.

۵ . در جلسه مورخ ۱۶ آبانماه ۱۳۹۵ کمیته تمدید قرارداد، با تمدید قرارداد ایشان مشروط به حضور منظم و برنامه‌ریزی شده با هماهنگی مسئولان دانشکده موافقت شد.

توضیح دانشگاه شهید بهشتی نسبت به ادعای اخراج «محمد فاضلی» از این دانشگاه

۶. جهت تعیین تکلیف وضعیت استخدامی آقای دکتر فاضلی و با میانجی‌گری رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی مبنی‌بر قول مساعد ایشان به حضور منظم ایشان در گروه و دانشکده، اعضای محترم هیأت اجرایی جذب در جلسه مورخ هفتم اسفندماه ۱۳۹۶ با امضای فرم شماره ۲ موافقت کردند و سرانجام پرونده استخدام پیمانی ایشان به وزارت عتف ارسال شد.

۷. مرکز جذب وزارت عتف، تاییدیه پیمانی ایشان را در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ صادر و به دانشگاه ابلاغ کرد. نامه مورخ هفتم اردیبهشت ۱۳۹۹ از سوی مدیر امور هیات علمی دانشگاه به منابع انسانی نشان می‌دهد که آقای محمد فاضلی مشمول هیچ‌یک از شرایط تمدید قرارداد نمی‌گردند.

۸ . به‌رغم این‌که زمان قانونی برای عضو هیأت علمی پیمانی برای تبدیل وضعیت به رسمی – آزمایشی پنج سال است اما، پس از گذشت هفت سال از همکاری آقای دکتر فاضلی با دانشگاه، پرونده تبدیل وضعیت استخدامی ایشان از پیمانی به رسمی – آزمایشی طی نامه شماره ۳۵۲ مورخ ۱۶ تیرماه ۱۳۹۹ از سوی دانشکده به مدیریت امور هیأت علمی ارسال شد تا فرآیند تبدیل وضعیت از جمله ارزیابی کارگروه صلاحیت عمومی و طرح در هیات جذب دانشگاه انجام شود.

۹. در تاریخ ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ کارگروه صلاحیت عمومی، پرونده ایشان بررسی و به اتفاق آرا صلاحیت وی تایید نشد و کارگروه اعلام نمود به هیچ وجه ادامه همکاری ایشان را صلاح نمی‌داند (صورت‌جلسه و همچنین نظرات همکاران کارگروه بررسی صلاحیت عمومی در خصوص ایشان قابل توجه بوده ولکن به‌دلیل محرمانگی قابل انتشار نیست).

۱۰. به‌منظور تصمیم‌گیری نهایی در خصوص وضعیت ادامه همکاری نامبرده، نتایج بررسی‌های علمی و عمومی، پرونده در جلسه مورخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ هیأت اجرایی جذب دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت. هیأت اجرایی جذب ضمن بررسی سوابق و شرایط عدم پایبندی ایشان به تعهدات اخلاقی و کاری و نداشتن احساس مسئولیت به عنوان عضو هیأت علمی در قبال دانشگاه و همچنین نادیده گرفتن ضوابط و مقررات آئین‌نامه استخدامی اعضای هیأت علمی با نقض مفاد ۲۰، ۲۱، ۲۲ و ۱۱۴ آئین‌نامه مذکور، ایشان را فاقد شرایط ادامه همکاری با دانشگاه دانست.

لذا با موافقت صریح کمیته صلاحیت عمومی هیأت جذب و همچنین هیأت مرکزی جذب دانشگاه، مقرر شد همکاری ایشان با دانشگاه به عنوان عضو هیأت علمی خاتمه یابد.

۱۱. رئیس وقت دانشگاه در نامه ای به دستیار وزیر در امور شهروندی و نماینده وزارت علوم در ستاد حقوق بشر، به‌صورت مبسوط و مستند پاسخ و علت قطع همکاری آقای محمد فاضلی را توضیح داده و مشخص کرده است.

۱۲. هیأت جذب مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه شماره ۱۹۹۸۳۴ مورخ سوم آبان ماه ۱۴۰۲ نیز بر اساس مصوبه ۴۵۸ هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی رأی دانشگاه را مورد تایید قرار داده است. در صورت تمایل آقای دکتر فاضلی، مشروح موارد، قابل‌انتشار است.

در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همه مردم ایران در انتخاب درست، هوشیارانه و اصلح، امیدواریم مسیر غیرصداقت و راستی را برای رسیدن به اهداف انتخاب ننماییم.

حتما ببینید

مشارکت خیرین در آموزش عالی، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

مشارکت خیرین در آموزش عالی، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

محمدرضا کارگری در گفت‌وگو با آباجان به نقل از ایرنا درباره نحوه‌ هزینه‌کرد مشارکت خیرین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *