به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در حاشیه مجمع انتخاباتی فدراسیون انجمنهای ورزشی اظهار داشت: دو نفر از کاندیداهای محترم، سوالاتی در مورد مدرک تحصیلی یکی از کاندیداها داشتند و من هم چون پیامکهایی در این مورد دریافت کرده بودم، وظیفه داشتم بررسی کنم.
معاون توسعه ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: من به عنوان مسئول مجمع برای برطرف کردن شک و شبههها وظیفه داشتم که روشنگری کنم. از دانشگاه مربوطه استعلام کردیم و اصالت مدرک تحصیلی کاندیدای مذکور تایید شد.
اسبقیان گفت: برخی معتقد بودند که او باید مدارکش را قبلا تحویل میداد. جواب من این بود که در هنگام ثبت نام توسط دبیر مجمع، مدرک تحصیلی باید تحویل داده میشد اما بررسیهای ما نشان داد که باید مدرک تحصیلی اصلی را رویت کنیم.
او افزود: همین موضوع باعث شد تا مدارک و صلاحیت برخی کاندیداها دوباره بررسی شود تا صلاحیت مدیریتی آنها مورد تایید قرار بگیرد. کاندیدای ریاست فدراسیون ورزشی باید ۵ سال سابقه مدیریت اجرایی ورزش را داشته باشد.
معاون وزارت ورزش و جوانان در مورد اینکه گفته میشود رئیس جدید فدراسیون انجمنهای ورزشی، ۵ سال سابقه مدیریت اجرایی ورزش را ندارد، تاکید کرد: جلسات متعددی را در این مورد با معاونت حقوقی برگزار کردیم و مکاتباتی که با فدراسیون جهانی داشتیم، مشکلی در مورد ایشان وجود ندارد.
اسبقیان همچنین در خصوص تعیین تکلیف فدراسیونها عنوان کرد: ما در مسئولیتی که هستیم و همینطور با توجه به قولی که دادیم و تا زمانی که هستیم آن را انجام میدهیم. تاکید سرپرست ریاست جمهوری نیز بر این است که ما به هیچ وجه کارهای خود را تاخیر نیندازیم. از روز اولی که این اتفاق تلخ رخ داد شما شاهد هستید هیچ دستگاه اجرایی کار خود را تعطیل نکرده است.
معاون وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: نمایندگان مختلف با ما تماس میگیرند، بالاخره نمایندگان ما عزیز هستند و پیگیری شهروندان شهر خودشان را دارند. همانطور که اشاره شد یکی از روسای کمیسیونها هم تماس گرفت و نمایندگان دیگر هم تماس میگیرند و وظیفه دارند که حق و حقوق شهروندان و همشهریهایش را مطالبه کند و ما هم وظیفه پاسخگویی داریم. ما توضیح میدهیم و دوستان هم قانع میشوند. ما در این دوره یک پیامکی هم که به ما میرسد ما بیتفاوت نمیگذریم و همین پیامکها باعث شد که به صورت ویژه رسیدگی کنیم. وقتی اعتراضات صورت میگیرد ما مجبوریم از طریق دستگاههای ذیربط بررسی کنیم. این تماسها هیچ تاثیری ندارد. درب اتاق ما باز است و هرکسی میتواند نظر بدهد و اعتراض کند. یک جایی اعتراض وارد است و ما تصمیم میگیریم و یک جایی هم اعتراض وارد نمیشود. کسی که ظلمی در حقش وارد شده باشد باید رسیدگی کنیم، شاید بگویند لابی صورت گرفته، نه اینطور نیست.
اسبقیان در واکنش به انحلال فدراسیون راگبی نیز تصریح کرد: از نظر قوانین بینالمللی هیچ فرقی بین انجمن و فدراسیون نیست. بنابراین ما انحلال فدراسیون را براساس قانون و اهداف وزارت ورزش و نظرات کارشناسی اعلام کردیم. براساس آمار فدراسیون پزشکی ورزشی، ورزشکاران سازماندهی شده در رشته راگبی ۲۴۸ نفر بود. بنابراین انجمنی که میخواهد فدراسیون و یا مستقل شود شود باید ظرفیت لازم را داشته باشد که ما بتوانیم برای آن برنامهریزی کنیم و باید بگویم هیچ فدراسیونی به نام راگبی فعلا وجود ندارد، قطعا سرپرست فدراسیون زحمت کشیدند یا به صورت انجمن ادامه میدهند و اگر تمایلی نداشته باشند سرپرست جدید انتخاب میشود.
وی در خصوص اینکه فدراسیون جهانی تیروکمان از فدراسیون کشورمان خواسته تا فعالیت جانبازان و توانیابان در این رشته به زیر مجموعه فدراسیون برگردد، خاطرنشان کرد: برنامهریزی و کارهای بینالمللی فدراسیون تیروکمان مربوط به جانبازان و توانیابان در این رشته همچنان زیر نظر فدراسیون تیروکمان است. در این خصوص نیز کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان دستوری دادند که تا پایان مسابقات المپیک فعالیت این رشته همچنان زیرمجموعه فدراسیون تیراندازی با کمان باشد.
انتهای پیام/