به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، محرومیتزدایی از سلامت، دسترسی آسان به خدمات پزشکی، افزایش تخت های بیمارستانی، پایگاه اورژانس جاده ای و زیر ساخت های بهداشتی در دولت سیزدهم با جدیت در کهگیلویه و بویراحمد دنبال شد
بطوریکه در دولت سیزدهم تخت های بیمارستانی این استان از یکهزارو ۳۵۰ تخت به یکهزارو ۵۰۰ تخت افزایش یافت.
ارتقای امکانات درمانی افزون بر سهولت دسترسی به خدمات حوزه سلامت منجر به کاهش هزینه های سفر و پایین آمدن ریسک خطر سوانح جاده ای در این استان شده است.
متخصصان حوزه بهداشت معتقدند که توسعه زیرساخت های درمانی افزون بر رفاه و سلامت مردم نقش مهمی در توسعه گردشگری سلامت دارد امری که تحقق آن می تواند به توسعه اقتصادی منطقه نیز کمک کند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دولت سیزدهم اقدامات چشمگیری در زمینه زیر ساخت های بهداشتی در استان انجام شد بطوریکه بیمارستان ۳۲ تختخوابی بهمئی در این دولت افتتاح شد.
ابوالفضل دهبانی پور اظهار کرد: ساخت این بیمارستان با زیربنای ۶هزار متر مربع در زمینی به مساحت ۲۳هزار مترمربع با بیش از یکهزارو ۳۵۰ میلیاردریال اجرا شد که ظرفیت افزایش تا ۶۴ تخت را نیز دارد.
وی ابراز کرد: این بیمارستان در دور دوم سفر هیات دولت به کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد و شامل بخش های مختلف اطفال، داخلی، اورژانس، جراحی سرپایی و تخصصی است.
دهبانی پور اظهار کرد: از دیگر اقدامات خاص و شاخص دولت سیزدهم در استان کهگیلویه و بویراحمد بیمارستان ۹۶ تختخوابی آنکولوژی یاسوج است که کمک چشمگیری به بیماران سرطانی میکند.
وی تصریح کرد: دولت سیزدهم توانست مشکل جدی مردم شهرستان کهگیلویه در بحث درمان را باساخت بیمارستان ۲۳۴ تخت خوابی دهدشت برطرف کند.
دهبانی پور ادامه داد: برای نخستین بار در استان کهگیلویه و بویراحمد فاز تشخیص و درمان پزشکی هستهای در یاسوج انجام شده و بیماران به آن مراجعه می کنند.
وی تصریح کرد: دانشکده پرستاری و بهداشت با زیر بنای هفت هزارو ۵۰۰ متر و پیشرفت ۹۰ درصد و دانشکده دندانپزشکی با سه هزارو ۵۰۰ متر زیربنا و پیشرفت فیزیکی ۹۶ هم اکنون در دست ساخت است.
اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به بخش بهداشت در سفر دوم رئیس جمهور شهید به کهگیلویه و بویراحمد
دهبانی پور ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیز در سفر دوم رئیس جمهور به بخش بهداشت و درمان استان تخصیص داده شده که با تزریق این اعتبار هم استان جهش خوبی در حوزه زیرساخت های بهداشت و درمان خواهد داشت.
وی گفت: بیمارستانهای ۳۲ تختخوابی سیسخت و لنده در دولت گذشته هفت درصد پیشرفت داشت که حالی که در دولت سیزدهم به ۵۰ و ۶۰ درصدرسید.
معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه استان فاقد دستگاه رادیوتراپی است، گفت: مجوزهای اصلی برای ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی مربوط به سرطان صادر شده که در کاهش مراجعات بیماران مبتلا به سرطان به استان های همجوار موثر خواهد بود.
دهبانیپور با اشاره به راه اندازی مرکز دیالیزی در شهرهای باشت و چرام در دولت سیزدهم گفت: راهاندازی طرح پزشک خانواده در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان بود.
کاهش مرگ و میر کودکان زیر پنج سال
معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: مرگ و میر کودکان زیرپنج سال از ۱۷.۸ به ۱۵.۹ درصد در دولت سیزدهم کاهش یافت.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۲ پروژه مولد سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام گرفت، گفت: ۴۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در سطح استان هم اکنون در حال ارائه خدمات به مردم هستند.
دهبانیپور بیان کرد: در دولت سیزدهم جذب ۲۳۵ نیروی استخدامی، ۶۰ نیروی حراستی، ۴۰ روانشناس بالینی و ۲۰۲ بهورز انجام گرفته یا در دست انجام است.
وی اظهار کرد: ۵۳ پایگاه اورژانس جاده ای و یک پایگاه هوایی هم اکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که اجرای پایگاه هوایی در گچساران و کهگیلویه از اولویت ها ی علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد است.
دهبانی پور ابراز کرد: جذب ۱۴ هیئت علمی، افزایش ۲۰ درصد فوق العاده سالانه، افزایش سرانه هزینه فرهنگی از چهار میلیون و ۱۱۰هزار ریال به ۹ میلیون و ۲۰ هزار ریال و افزایش سه کد رشته جدید به دانشگاه علم پزشکی از دیگر اقدامات علوم پزشگی در دولت سیزدهم است.
اجرای ۵۰ طرح بهداشت و درمانی در دولت سیزدهم
معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد افزود: ۵۰ پروژه بهداشت درمان و آموزش در دولت سیزدهم در مناطق مختلف استان به بهرهبرداری رسید.
دهبانی پور تاکید کرد: در دولت سیزدهم تخت های بیمارستانی این استان از یکهزارو ۳۵۰ تخت به یکهزارو ۵۰۰ تخت افزایش یافت.
وی ادامه داد: از این تعداد تحت، ۱۵ تخت تخصصی و ویژه بوده که برای تجهیز و راه اندازی هر کدام اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال نیاز بود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد افزود: برای نخستین بار مرکز پزشکی هسته ای یاسوج در استان افتتاح شد.
عملیات اجرایی این مرکز از سال ۱۳۹۴ با زیربنای ۴۰۰ متر مربع در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج آغاز شد.