استاندار: روابط مختلف چهارمحال و بختیاری با ژاپن افزایش می‌یابد

استاندار: روابط مختلف چهارمحال و بختیاری با ژاپن افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، تسوکادا تاماکی (Tamaki Tsukada) روز پنجشنبه در نشست تخصصی با فعالان اقتصادی چهارمحال و بختیاری در اتاق بازرگانی تاکید کرد: پیشنهادهای فعالان اقتصادی این استان به سازمان تجارت خارجی و سازمان همکاری بین‌المللی ژاپن ارائه می‌شود.

وی افزود: نقش سازمان تجارت خارجی (جترو) ژاپن به‌عنوان یک مرکز تجاری نخستین نقطه تماس فرصت تجاری از طرف اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری پی‌گیری می‌شود.

وی ایجاد همبستگی تجاری بین ایران و ژاپن را مهم‌ترین اقدام سازمان تجارت خارجی (جترو) دانست و افزود: ارتقای گردشگری استان از طریق حفظ جنگل مورد توجه قرار می‌گیرد.

ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ژاپن معرفی شود

تسوکادا تاماکی بزرگ‌ترین مسیر جایکا را همکاری فناوری اعلام و تصریح کرد: جایکا در تهران دفتر دارد و من در خصوص توسعه همکاری‌های حوزه گردشگری چهارمحال و بختیاری با آنان مذاکره می‌کنم.

وی فعالان اقتصادی ایران را دارای سه ویژگی خاص دانش، خوب کار کردن و مقاومت دانست و یادآور شد: این ویژگی‌ها باعث شده است که ایران در خاورمیانه صنعت خودروسازی داشته باشد.

سفیر ژاپن خودروسازی را صنعتی در سطح بالا دانست و اظهار داشت: این صنعت همچنین منابع نیروی انسانی سطح بالایی دارد.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی شهر اوکازا ژاپن در سال ۲۰۲۵ گفت: هم‌اکنون با وزارت امور خارجه ایران و سازمان نمایشگاه بین‌المللی ایران برای حضور شما در این نمایشگاه در آخرین مرحله مذاکره هستیم.

تسوکادا تاماکی تاکید کرد: به‌نظر می‌رسد نتیجه این مذاکرات تا پایان میلادی به نتیجه برسد و در صورت حضور ایران روابط تجاری اقتصادی ژاپن و ایران بهبود می‌یابد.

چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های اقتصادی مطلوبی داردظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ژاپن معرفی شود

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این استان ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و توانمندی‌های مطلوبی دارد.

شهرام زارع فارسانی بادام چهارمحال و بختیاری را جزو بهترین تولیدات بادام دنیا اعلام و تاکید کرد: بادام این استان به‌طور غیرمستقیم از طریق هندوستان به ژاپن صادر می‌شود، به‌همین منظور درخواست می‌شود رایزن بازرگانی ژاپن به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد معرفی شود تا این مشکل رفع شود.

وی با اشاره به صادرات غیرنفتی ۵۰ میلیارد دلاری ایران در طول سال افزود: چهارمحال و بختیاری در زیرمجموعه پتروشیمی و مشتقات نفتی تولید اوره دارد که به‌عنوان مواد اولیه پلاستیک، نایلون، نایلکس و پی. وی. سی. (PVC) ژاپنی استفاده می‌شود و باید صادرات آن از ایران به ژاپن مستقیم شود.

زارع تصریح کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری فهرست محصولات کیفی و کمی دارای رتبه بالا در کشور را به سفیر ژاپن ارائه می‌دهد.

ژاپن در بخش زیست‌محیطی و آموزش برای بهبود در جهان تلاش می‌کند

ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ژاپن معرفی شود

مشاور ارشد اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به سابقه فرهنگی و و نقش اجتماعی ژاپن و ‌قرار گرفتن این کشور جزو کشورهای توسعه‌یافته گفت: ژاپن در حوزه زیست‌محیطی و آموزش برای بهبود در کشورهای جهان تلاش می‌کند.

صادق زارع فارسانی تاکید کرد: در این راستا برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران در زمین کاهش گازهای گلخانه‌ای درخواست می‌شود.

وی افزود: با توجه به پیشرو بودن ژاپن در علم رباتیک و الکترونیک درخواست می‌شود به‌منظور افزایش همکاری‌ها با ژاپن به‌طور مشخص دوره‌های آموزشی مستمر از سوی سفارت ژاپن برگزار شود.

زارع تصریح کرد: از همکاری‌ها و کمک‌های ژاپن در زمینه‌های فرهنگی و زیست‌محیطی به کشورهای توسعه‌نیافته قدردانی می‌شود.

گردشگری روستایی از راه‌های توسعه گردشگری چهارمحال و بختیاری استظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ژاپن معرفی شود

رییس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: از زمان اجرای طرح جنگل‌کاری مشارکتی ایران و ژاپن در این استان موضوع گردشگری روستایی به‌عنوان یکی از گزینه‌های اصلی توسعه مورد توجه قرار گرفت.

سید سعید فیاضی تاکید کرد: ظرفیت‌های گردشگری روستایی چهارمحال و بختیاری مانند پتانسیل‌های جزیره هوکایدو ژاپن است و می‌توان بدون دست‌کاری طبیعت موضوع «اکوتوریست» را در این استان توسعه داد.

وی افزود: با توجه به محیط روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری و حفظ روابط سنتی، امکان بازدید گردشگران ژاپنی از محیط‌های روستایی و عشایری این استان وجود دارد.

فیاضی تصریح کرد: ژاپن یک‌سری امکانات و تسهیلات برای کمک‌های علمی و مالی به کشورهایی مانند ایران دارد که می‌توان از این مهم برای توسعه گردشگری در چهارمحال و بختیاری بهره‌گیری کرد.

وی یادآور شد: همچنین پیشنهاد می‌شود اینفلوئنسرهای ژاپنی به چهارمحال و بختیاری سفر و مناطق گردشگری خاص این استان را به گردشگران ژاپن معرفی کنند.

نایب‌رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های تالاب‌های بین‌المللی گندمان و چغاخور در زمینه میزبانی از مهاجرت پرندگان به‌ویژه از سیبری، پیشنهاد می‌شود به‌منظور حضور گردشگران ژاپنی برای گردشگری پرنده‌نگری در این تالاب‌ها برنامه‌ریزی شود.

وی گفت: برای میزبانی از مسافران و گردشگران ژاپنی ورودی به چهارمحال و بختیاری بیش از ۸۰۰ جاذبه گردشگری شامل ۱۰۸ جاذبه طبیعی، ۶۷۴ جاذبه فرهنگی و تاریخی، هشت اثر دست‌ساز، ۱۲ روستای هدف گردشگری ملی، ۱۵ منطقه نمونه گردشگری مصوب دولت و ۹۰ رشته صنایع‌دستی در این استان وجود دارد.

فیاضی تاکید کرد: همچنین ۱۶۳ مرکز اقامتی زیرمجموعه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، خانه‌های مسافر، بوم‌گردی‌ها، مهمان‌پذیرها و سایر واحدهای اقامتی سه هزار و ۵۶۱ تخت برای اقامت و میزبانی از مسافران و گردشگران ژاپنی ورودی به بام‌ ایران آماده است.

زنجیره‌ای ارزش چهارمحال و بختیاری تکمیل می‌شود

ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ژاپن معرفی شود

یکی از فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: آمادگی تکمیل زنجیره‌های ارزش برای سرمایه‌گذاری و انتقال پول به سمت دانش فنی دو کشور با همکاری شرکت‌های ژاپنی وجود دارد.

ایمان اخوان تاکید کرد: همکاری و هم‌افزایی بیشتر از سوی سفارت ژاپن در تهران و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری در خصوص ارائه فرصت‌های آموزشی و بورسیه‌های تحصیلی برای مدیران و دانشجویان اقتصادی ایرانی پی‌گیری شود.

وی افزود: در این راستا کارگروه‌های تخصصی تشکیل و این مهم در سوی یک کمیته پی‌گیری تا همکاری‌های نزدیک‌تر ایجاد شود.

ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ژاپن معرفی شود
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، چهارمحال و بختیاری هم‌اکنون ۱۳ هتل، پنج هتل‌آپارتمان، ۵۰ دفتر خدمات مسافرتی، پنج مرکز تفریحی و سرگرمی، ۷۳ اقامتگاه بوم‌گردی، سه مجتمع گردشگری، ۶ اردوگاه و محوطه گردشگری، ۳۵ خانه مسافر، ۵۵ سرویس بهداشتی، پنج مجتمع بین‌راهی و ۱۵ سفره‌خانه سنتی از مهم‌ترین زیرساخت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری برای میزبانی از مسافران و گردشگران ورودی به استان دارد.

حتما ببینید

صدای سوتی که شنیدنش برای چهارمحال و بختیاری حیاتی است

صدای سوتی که شنیدنش برای چهارمحال و بختیاری حیاتی است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، عملیات مطالعه و اجرای پروژه راه آهن مبارکه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *