مهدی بابایی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: در کلانشهر تهران انواع و اقسام ساختمان و اماکن تجاری نا ایمن وجود دارد که برخی از این اماکن بدلیل آتش سوزی موجب خسارت جبران ناپذیری میشود.
وی افزود: در این دوره از مدیریت شهری روند ایمن سازی ساختمانهای پرخطر شروع شده و اقداماتی در حال انجام است اما باید این طرح با سرعت و قوت بیشتری صورت بگیرد.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در کنار ایمن سازی ساختمانهای پرخطر باید فکری به حال انبارهای کالا در جنوب تهران نیز کرد و میزان حوادث در این اماکن نیز افزایش داشته است.
وی تاکید کرد: در طرح ایمن سازی ساختمانهای پرخطر اقدامات خوبی روی داده اما هم اکنون نیز تعداد قابل توجهی از ساختمانهایی همچون پلاسکو وجود دارد که هر لحظه میتواند خسارت جانی و مالی ناگواری به شهروندان داشته باشد به همین منظور از شهرداران مناطق می خواهم نسبت به ایمن سازی این ساختمانها در مناطق خود اقدام کنند.
به گفته بابایی، بیشتر ساختمانهای نا ایمن پایتخت متاسفانه پرتجمع هستند که روزانه تعداد قابل توجهی از شهروندان به این ساختمانها مراجعه میکنند که باید در این زمینه اقدامات جدی تر صورت بگیرد.
وی در خصوص ایمن سازی بازار تهران نیز گفت: این طرح نیز در حال انجام است اما سرعت آن نیز همچون سایر طرحها کم است و باید اقدامات بهتر و با سرعت بیشتری انجام شود.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، دبیر اجرایی اولین همایش فناوریهای مهندسی ایمنی حریق چند روز پیش گفته بود: در کل کشور ۱۳۴ هزار ساختمان نا ایمن وجود دارد که ضروری است این ساختمانهای تجمعی ایمن سازی شوند.
مهدی بستانچی در حاشیه همایش فناوریهای مهندسی ایمنی حریق افزوده بود: تهران در کشور در موضوع ساختمانهای نا ایمن پیشتاز است چرا که ۳۳ هزار ساختمان نا ایمن کشور در تهران است و بیش از ۷۰ ساختمان همچون پلاسکو و مترو پل در این کلانشهر در وضعیت بحرانی است.