به گزارش خبرنگار حوزه علموآموزش آباجان به نقل از ایرنا، سید محمد مهدوی، بر افزایش حمایتها از این مرکز تحقیقاتی و تخصصی برای توسعه و گسترش دانش علوم شناختی تاکید کرد و گفت: یکی از برنامهها در جلب مشارکت و همکاری استادان و محققان برای فعالیت درحوزه علوم و فناوری های شناختی، تشکیل هستههای پژوهشی در مراکز علمی و دانشگاهی است و در این راستا تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در این مراکز با حمایتهای ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ایجاد و فعال شدهاند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در نشستی با استادان دانشگاه اصفهان افزود: تاکنون بیش از ۵۰ انجمن دانشجویی در حوزه علوم شناختی در مراکز دانشگاهی و علمی ایجاد شد و ستاد در نظر دارد فعالیت این حوزه دانشجویی در دانشگاه اصفهان را افزایش دهد.
مهدوی حمایت از طراحی، تولید و ساخت ابزارها و تجهیزات پیشرفته درحوزه علوم شناختی برای تامین نیازهای داخلی و کاهش وابستگی ها با همکاری محققان، استادان و گروه های پیشران را از اولویتهای ستاد برشمرد و گفت: با تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان، فعالان حوزه های علوم و فناوری های شناختی درچارچوب اجرای طرحهای تحقیق و توسعه درصورت قابلیت اثرگذاری ملی، فناوری های رو به آینده، ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز توسعه فناوری از امکان و تسهیلات معافیت اعتبار مالیاتی دانش بنیان بهره مند خواهند شد.
وی گفت: این ستاد آماده است تا در چارچوب اهداف تعیین شده به سیاست های حمایتی خود برای توسعه فعالیت های تحقیقاتی، آموزشی، ترویجی و تخصصی از آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه اصفهان ادامه دهد.
ماهگل توکلی رییس آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه اصفهان نیز گزارشی از فعالیت ها و اقدامات این مرکز در حوزه شناختی را ارائه داد.